İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Kızılay Başkanı  Murat Kanlı'yı ziyaret etti

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner, beraberinde; Sağlık Hizmetleri Başkanı Bilal Cin,  Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Ali Turan, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Emre Karaahmetoğlu, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Nazım Erduran, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yaşar Yorulmaz, Kızılay Şubesi Başkanı Murat Kanlı'ya iade-i nezaket ziyaretinde bulundu.
İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner, Kızılay ile sağlık Müdürlüğü'nün kardeş kuruluş olduğunu belirtti. 

Murat Kanlı'ya iadeyi nezaket ziyarette bulunduklarını ifade eden İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, " Kızılay yönetimine 
İade-i Nezakete geldik. Kızılay yönetimi seçildikten sonra müdürlüğümüze ziyarette bulunmuşlardı. Biz de tekrardan bir hayırlı olsun anlamında bir ziyarette bulunmak istedik,  ekip olarak gelmeye çalıştık. Sayın Şube Başkanı Murat Kanlı ve yönetimine başarılar diliyoruz. Her zamaz birbirimizi kardeş kurum olarak görüyoruz, sağlık alanında birlikte birçok şeyler yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz"şeklinde konuştu.
Kızılay Şubesi Başkanı Murat Kanlı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kurumlar birlikte çalışırlarsa daha güçlü olurlar ve birlikte çalışmaya yine devam edeceğiz. Bu şekilde Zonguldak'a hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz, elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi