'Sahtekarlardan hesap soracağız'

Partisinin Ereğli ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programnda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, “Ramazan ayında rakı masasında selfie çekip sosyal medya heaplarında yayımlayarak manevi ve ahlaki değerlerimize alay eden sahtekarlardan 2023’te hesap soracağız” dedi.

AK Parti Ereğli teşkilatında bayramlaşma heyecanı yaşandı. Yüzlerce partili bayramlaşmaya katıldı ve izdiham oluştu. AK Parti Ereğli İlçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi. Ramazan Bayramı üçüncü günü düzenlenen programa AK Parti Zonguldak Miilletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak eski milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Varol ve Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ile çok sayıda Partili katıldı. Bayramlaşma programına Ayrıca MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve BBP İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu da katıldı.

Saffet Bozkurt: '2024'te Ereğli Belediyesi Ak Parti'nin olacak'

Açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt yaptı. Bozkurt konuşmasında kayılanlara teşekkür etti ve AK Partiye olan teveccühün her geçen gün arttığına dikkat çekerek, Ereğli Belediyesi'mi AK Parti'ye kazandıracaklarını ifade ederek şumları söyledi. "Bu tablo 2024'te Ereğli belediye başkanlığımızı alacağımızı ortaya koyuyor. İnşallah bu güç ve bu enerji ile yolumuza devam edeceğiz.. 2023'e kadar Ereğli yapılması gereken zorunlu hizmetler var. Bu zorunlu hizmetten yapılması noktasında da vekillerimizden güç bekliyoruz vekillerimizden Ereğli'ye sarılmalarını bekliyoruz. İnşallah bu zorunlu hizmetler de geldikten sonra önümüzde kimsenin duramayacağım inancındayız. Özellikle sizler olduktan sonra bize durmak yok yola devam diyoruz" dedi.

Gökhan Demirtaş: 'Ak parti eşittir hizmet'

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, "Görünüyor ki 2023 güzel olacak Burada muhteşem bir birlik ve beraberlik var ve katılan herkese teşekkür ediyorum 2023'te olmazsa olmazımız Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır malum şer Güçler dış güçler iş güçler cumhurbaşkanımızı indirmek için uğraşıyor ama asla buna gücü yetmeyecek. Ereğli Belediyesi 2023'te bizim olacak" dedi.

Bayram Başol: '2024'te cumhurbaşkanımızı mahçup etmeyeceğiz'

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da yaptığı konuşmada, " AK Parti ailesi olaral hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle Selamlıyor ve hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Gerçekten güzel bir ortam böyle bir ortamda bulunmak bizleri mutlu ediyor. Ramazanı da geride bıraktık dolu dolu programlarla geçirdik Allah'a şükür. Amacımız 20203- 2024'te başarılı olmak dünyaya liderlik yapan şu anki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Hamdi Uçar: 'Ramazan ayında, rakı masasında selfie çektirerek, manevi değerlerimizle alay eden sahtekarlardan 2023'te hesap soracağız'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı konuşmada, " 2 yıllık aradan sonra dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Biber geleneğimizin dinimizin gereği olarak bu yapmış olduğu görevleri yaparken birileri de açıkçası rakı masalarında ki görüntülerle Selfie yaptılar ve dediler ki sahurda beraberdik dediler iftarda beraberdik dediler Bu toplumun değerlerine ahlaksızca saldırdılar Ondan sonra gelip milletin karşısına çıkıp da siyasetten devletten Vatan'dan milletten bayraktan dinden imandan bahsetti bu sahtekarlar ve işte bu sahtekarlara biz 2023'te hesap sormanın tam zamanı geldi. Bırakın Türkiye geneli kendi bölgemizde yani edepsizce ahlaksızca saldıran insanlar var bu tip Riyakar insanları da ne yazık ki aleni bir şekilde açık şekilde sosyal medyadan bunları paylaşma durumuna geldiler İnşallah bunlar da önümüzdeki süreçte gereken cevabı alacaklar diye düşünüyorum. 2023 haftanın ve hep birlikte ülkemizin değerlerine sahip çıkacak, manevi ve ahlaki değerlerine sahip çıkacak bir ekiple güçlü bir şekilde yola devam ediyoruz. Bugün altılı masayı oluşturamlardan hiç bir tanesi Cumhurbaşkanımızın Bir parmağı bile olamaz. Bunu herkes bunu biliyor. Evet bu sancılı ve sıkıntılı süreçlerden de inşallah hep beraber kurtulacağız bundan şüpheniz olmasın" dedi.

Ahmat Çolakoğlu: '2023 ve 2024’te Ak Parti'nin bayrağını Ereğli'nin yüksek tepelerinde hep birlikte dalgalandıracağız'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmada, “Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Devletimiz için, milletimiz için, Bayrağımız için, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ümit bekleyen mazlumlar için çalıştık ve çalışıyoruz da. Ve hamdolsun başardık dünyada görülmeyen bir olayı başardık, hiçbir siyasi parti hiçbir Lider yoktur ki ülkesinde 20 yıldır tüm seçimlerde birinci Parti olarak çıktı ve halkına hizmet yolunda hiç geri durmadı. Ve bizler de bu hizmet yolunda çorbada bir tuz tanesi olabildiysek ne mutlu bizlere. Geleceğimiz için ülkemiz için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz evet 2023 yılında Bu bağlamda çok önemlidir Sayın arkadaşlarım hep beraber çalışalım. 2023'te ve 2024'te Ereğli'de bu yüksek tepelerde hep birlikte AK Parti bayrağını hep beraber dalgalandırmamız gerekiyor” dedi.

Polat Türkmen: '20 yıl önce hazinesinde farelerin cirit attığı günlerden bugünlere geldik'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Burada bulunan Ak Parti ailemiz mensuplarını Saygıyla sevgiyle selamlıyorum bayramınız mübarek olsun Hoşgeldiniz Hepinize Allah razı olsun. AK Parti iki hikayesi çok bir basit hikaye değildir Türkiye'nin Her tarafının tarumar edildiği, Hazinesimçnde farelerin cirit attığı, dünyada sözü ve itibarı olmadığı, günübirlik bakanların ve hükümetlerin değiştiği, öyle bir ortam içerisinden bugünlere gelindi. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi, sadece ve sadece milletin isteği ve iradesi ile bu partiyi millet kurdu ve bir milletin hizmetçisiyiz diye kendi ifadesidir. Dünyamız ve ülkemiz zor bir dönemden geçiyoruz pandemi hiç ummadığınız bir anda dünyamızın başına musallat oldu bu sıkıntılı bütün olaylardan çekip çıkaracak olan götürecek olan 20 yıldır dünyaya da kendini kabul ettiren ve bütün problemler ne kadar varsa ki başımıza gelmedik musibet kalmadı, milli ve yerli olmak zor arkadaşlar 15 Temmuz'dan hemen arkasından Parti kapatmasına kadar bir sürü entrikalara kadar yeter ki bu milletin beraber yürüyen milli olan yerli olan insanların milletten koparabilmek için her türlü entrikayı yaptılar, onların tümünü üstesinden millet olarak Sizler sayesinde liderimiz sayesinde dik durup dikleşmeyen liderimiz sayesinde hepsini atlattık Allah'ın izniyle 2023'ü de sizler de görüyorsunuz zaten Bunu da atlatırız.'

Zeki Tosun: 'Teşkilat olarak yaptığımız çalışmalar, 2023'te artı olarak yansıyacaktır'

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da yaptığı konuşmada, “ 2 yıllık bir pandemi sürecinden sonra bu şekilde kalabalıkla kucaklaşmak bizleri çok mutlu etti. Teşkilat olarak yaptığımız yoğun çalışmalar 2023 yılında yapılacak olan Genel seçimlerde bize artı olarak yansıyacaktır. 2023'te partimizin kurulduğu günden bu yana her seçimde oyunu arttıran Ak partimiz inşallah başta Zonguldak ve Ereğli olmak üzere daha fazla oy alacak ve Cumhurbaşkanlığı daha yüksek oy oranına temsil edeceğiz ve milletvekili sayımızı İnşallah daha fazla olacaktır bunu sağlayacak olan da sizlersiniz Onun için birliğimiz beraberliğimiz bir olduğu müddetçe Bu ne Hep beraber başarırız Herkes bu davayı sahip çıkarsa biz bu işin altından kalkarız 20 yıllık yapılan hizmetler İnşallah bundan sonraki daha da devam edecektir. Burada cumhurbaşkanımıza ve bakanlarımıza Zonguldak'ta vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk de kısa bir konuşma yaparak partilileri selamladı. Bayramlaşma programında son olarak milletvekilleri partililerin bayramını kutladı. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi