Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde Zonguldaklı İşadamı Akın Tatoğlu’nun katkılarıyla Beycuma’da yapılacak olan ve protokolü imzalanan Huzur evi hakkında açıklamada bulundu. 
Dernek Başkanı Mustafa Sarıoğlu açıklamasında Akın Tatoğlu’na iyi niyetle bu yatırımı yaptığı için  teşekkür ettiğini dile getirdi.
Başkan Sarıoğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Zonguldak Merkez Beycuma Köyleri adına o yörede yaşayan emeklilerimiz amcalarımız büyükler adına Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak açıklama yapmak durumunda kaldım. Çünkü Zonguldak’ımızın sevilen iş adamı Akın Tatoğlu doğup büyüdüğü toprağına köyünü memleketini çok sevdiği için yaşlılarına, amcalarına, abilerine ve baba toprağına değer verdiği için Beycuma ve yöresinde yaşayan emeklilerimiz ve Zonguldak genelinde zor durumda kalan, kimsesiz kalan emekliler için Beycuma’ya bir huzur evi yaptırıyor. Bizler o yörede yaşayan insanlar olarak, o toprağın evladı olarak, hayır yapmış böyle hayırsever bir evladımız işadamı iyi niyetle bu yatırımı yaptığı için kendilerine teşekkür ediyoruz. Büyükleri unutmayacaktır. Rahmetli babası ve tüm yakınlarını Allah mekanlarını cennet eylesin diyorum. Toprağımızın evladı sayın Akın Tatoğlu’na yöremizdeki bütün insanlar teşekkür ediyor .Ona dua etmektedir. Bütün öbür iş adamlarına da aynı katkılarda bulunmalarınI temenni ediyorum.Teşekkür ediyorum.”
(Haber- Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi