Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İsmail Türüt konserinde Trabzonspor taraftarlarına üçlü çektirdi.
Trabzonspor şampiyonluk kutlaması kapsamında Karadeniz'in sevilen sanatçısı İsmail Türüt Zonguldak'ta konser düzenlendi. Zonguldak roro tır Parkı'nda gerçekleştirilen konsere binlerce Trabzonspor taraftarları katıldı.
İsmail Türüt seslendirdiği birbirinden güzel Karadeniz yöresi türküleri ile kendisini izlemeye gelenleri coşturdu ve Trabzonspor'un şampiyonluk kutladığını ifade etti. 
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan sahneye çıkarak sevilen sanatçı İsmail Türüt'e 67 numaralı forma madenci heykeli ve Devrek bastonu hediye etti.


Sanatçı İsmail Türüt, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür etti ve ayrıca, "Ben seni yaşlı zannediyordum ama genceciksin helal olsun tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Ömer Selim Alan'da  yıllar sonra İsmail Türüt'ün Zonguldak'ta ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen hafta Trabzonspor'un şampiyonluk eğlencesinin tadı damağımızda kalmıştı. 38 sene üzerinden Özlenen ve hak edilmiş şampiyonluğu tekrar kutluyorum. Hepinizin ve tüm Trabzon spora gönül vermiş hemşerilerimin şampiyonluğunu canı gönülden kutluyorum. Trabzon'daki şampiyonluk kutlamaları dünya basınında ses getirdi. Burası Trabzon guldak gönülde çift sevgi var ve eşim de Araklılı"dedi.
İsmail Türüt ile Selim Alan arasında karşılıklı esprili konuşmalar yapıldı. İsmail Türüt'ün "5 yıl boyunca bundan sonra Trabzonspor şampiyon olacak" deyince Başkan Ömer Selim Alan'da , kendisini Beşiktaş spor kongre üyesi olduğunu hatırlatarak "Gel anlaşalım 5 yıl Olmaz 4 yıl siz 1 yılda Beşiktaş olsun" diyerek karşılık vermesi gülüşmelere yol açtı.

İsmail Türüt'le birlikte konseri izlemeye gelen  yüzlerce taraftar aynı anda birlikte horon teptiler.
(Haber-Ercan Dermir)

Editör: Haber Merkezi