AK Parti'nin yeni ve eski teşkilat üyeleri iftarda buluştu

AK Parti tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak teşkilat iftarı düzenlendi.

Zonguldak'ta Alaborina Redtaurant'ta düzenlenen teşkilat iftarına; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve il Genel Meclis Üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İftara ayrıca; önceki dönemlerde görev yapmış olan ve aralarında Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Fazlı Erdoğan, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AK Parti il Başkan Celil Uzun, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ında bulunduğu çok sayıda önceki dönem belediye başkanları,ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkan ve belde yönetim için kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Iftar öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında teşkilatlara seslendi ve konuşma yaptı. AK Parti Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını alkışladı ve destek verdi.

İftardan sonra ise sırasıyla AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve milletvekilleri Hamdi Uçar Ahmet Çolakoğlu ve Polat Türkmen konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

ZEKİ TOSUN: 2023 SEÇİMLERİNDE PARTİMİZ EN YÜKSEK OY ORANINA ULAŞACAK

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 2023 seçimlerinde partinin en yüksek oy oranına ulaşacağını belirterek şunları söyledi:

''AK Parti İl Başkanlığımızın düzenlediği iftar programına hoş geldiniz. 2 yıldır pandeminin gölgesinde kısıtlı günler yaşadık. Bu kısıtlı günler sonrasında bu mübarek ramazan ayında bir birimize kavuştuk. Bizler ramazan ayı boyunca tüm teşkilatlarımızla güzel bir çalışma yaptık. 1 aylık sürede Türkiye'de 26 milyon hanenin teşkilat dinamikleriyle kadın ve gençlik kollarıyla 5 milyon haneye giderek konuk olduk. Aynı şekilde 8 ilçemizde merkezimizde de yaptık. Vatandaşlarımızın varsa dertlerine ortak olduk. Ramazanın bereketini vatandaşlarımızla yaşadık. İftar,iftar sonrası teravih ve teravih sonrası sahur programlarımız gençlik kollarımız,iftara 5 kala programlarımız, kadın kollarımız, iftar öncesinde vatandaşlarımızı ziyaretlerimiz tüm belediye başkanlarımızın ramazan ayı boyunca sahada olmaları ilçelerimizin sahada olmaları partimize vatandaşlarımızın umudunun beklentisinin partimizde olmasını bir kez daha gördük. Bizler 11 milyon buçuk milyon üyesi olan siyasi hareket olarak Türkiye ve dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Fakat bunu yeterli görmüyor. Bu halk daha da büyümeli gelişmeli ve ak parti ailesi daha da büyümeli. Bunu yapacak olan sizlersiniz bizim sizlere güvenimiz tamdır. Hepinizden Allah razı olsun. Bize üye olsun olmasın bizim hedefimiz Türkiye'nin tamımının gönlünde yer almaktır. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kardeşlik ve kucaklaşmayla kapı kapı dolaşarak daha verimli hale getirmeliyiz. 14 milyon buçuk üyemize 1 milyon yeni üye katarak çok geniş bir tabana oluşan partimizin daha da büyütmeliyiz. İnanıyorum ki 2023 seçimlerinde hem cumhurbaşkanımız hemde partimiz bugüne kadar girdiği seçimlerde ki en yüksek oy oranına ulaşacak. 6'lı masa bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakmalıyız. Bu yaz ayını iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bayramın birinci gününde partimizde saat: 14:00'da partimizde bayramlaşma töreni yapacağız. Hepinizi oraya bekliyoruz. Yine 1.gün Kozlu ve Kilimli İlçemizde bayramlaşma töreni yapacağız. 2.gün Devrek, Gökçebey ve Çaycuma İlçelerinde bayramlaşma yapacağız. 3.günde Alaplı ve Ereğli'de de bayramlaşmayı yapıp 2 yıldır yapamadığımız bayramlaşmaları daha iyi yapacağız''dedi.

HAMDİ UÇAR: AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar; Umut ediyorum ki bu yaşadığımız süreç rabbimizin bize imtihanıdır'

AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, yaşanılan sürecin imtihan olduğunu söyleyerek, ''

Bugün sayın cumhurbaşkanımız ifade etti. Sayın il başkanımız da ifade etti. Uzun bir aradan sonra pandemiden sonra tekrar dolu dolu bir ramazan coşkusunu birada yaşıyoruz. 2 yıldır pandemi münasebetiyle biraya gelemedik hasbihal edemedik kucalaşamadık çok özlemişiz bu ramazan boyunca tüm teşkilatlarımızla sivil toplum örgütleriyle beraber olduk birlikte olduk. Umut ediyorum ki bu yaşadığımız süreç rabbimizin bize imtihanıdır. inşallah rabbim böyle bir müsübetle bir daha karşı karşıya bırakmaz. Bu süreçten herkesin ders çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Ekonomik ve psikolejikten süreçten kurtulduk. Bunların faturası yavaş yavaş tüm dünya da ödeniyor. Yaşadığımız bu sıkıntılı süreçten yavaş yavaş çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın''diye konuştu.

AHMET ÇOLAKOĞLU; AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu “AK Parti davasında mevki makama gerek yok'

AK Parti davasında mevki makama gerek olmadığını vurgulayan AK Parti Milletkili Ahmet Çolakoğlu, ''Dünya lideri cumhurbaşkanımız burada bizlere seslenirken aslında bütün konulara değindi. Sadece özellikle şunu vurgulamak istiyorum. Cumhurbaşkanımız ne dedi AK Parti davasında mevki makama gerek yok. Ak Partili olan herkes Ak Parti ailesinde olan herkes bu dava yolunda herkesin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Bizler aynı yolda durmak yok yola devam diyoruz. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum''şeklinde konuştu.

POLAT TÜRKMEN. AK Parti Milletvekili Polat Türkmen; AK Parti’yi millet kurdu'

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, AK Partiyi milletin kurduğunu ifade ederek, ''Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bizde makamın önemi yok. Bizde hizmetkarlık vazifesi verilmiştir. Bu partiyi millet kurmuş bunun devamını da millet getiriyor. hepinizi selamlıyorum. Hayatını kaybeden bu mübarek günde hepsine hakkına rahmet diliğyoruz. Hasta olanlara şifa diliyoruz. Cumhurbaşkanımızla başlayan bu yolculuk inşallah 2023 2053 2071 gibi ülkemizin gençli.ğimizin gelecek nesillerin önüne koyduğu hedeflere hep birlikte kardeşlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz. Neler yaptıklarımızı neler yapabileceklerimizin en iyi şahidisiniz. Türkiye gelecek yüzyılın yıldızı olmaya adaydır. Zonguldak meyvelerini vermeye başlamıştır. Filyos limanı, kara yolları 20 yılın içerisinde 12.7 milyar sadece kara yollarına harcamışız. Eski parayla 13 kat trilyon. Okullarımzdan yollarımızdan hava alanının gelişmesinden tutun Osb'lerden tutun Zonguldak gerçekten diğer bakanların söylediği gibi Zonguldak Türkiye'nin yıldızı olma yolunda devam ediyor.'' Dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi