ZGC ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, "Mademki Türkiye'de onkoloğ yok, o zaman Rusya'dan yabancı onkoloğ getirttilebilir. Cumhurbaşkanı bu sorunu kolaylıkla çözebilir" dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi il Başkan Yardımcıları: Ergün Arıç, Recep Terzi ve Recep Çengelcik Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer'de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını ifade etti.
Saadet Partisi olarak yerel basında büyük bir önem verdiklerini ifade eden İsmail Üstünyer, "il başkanımızı temsilen Başkan yardımcıları: İl Yardımcılarımız Ergün Arıç, Recep Terzi ve Recep Çengelcik ile Merkez ilçe adına da ben geldim. Tabii ki gazetecilerin birçok sorunları var ve bu sorunlar bellidir. Sorunların çözümü noktasında da el birliği ile mücadele etmemiz gerekiyor. Yerel basın çok çok önemli. Sorunların dile getirilmesi yöneticiler aktarılması konusunda yerel basınımızın çok büyük bir önem ve sorumluluğu var. Zonguldak'ta yerel basınımızın sorunların çözümü noktasında hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.Bu vesile ile olacak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum. Tabii ki vefat edenler de rahmetle yad ediyoruz"dedi.


CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ İLİMİZ İÇİN ELBETTE ÇOK DEĞERLİ VE KIYMETLİDİR..

Saadet Partisi Nerkez İlçe Başkanı İsmail üstünyer, 22 Ocak'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak ziyareti hakkında ise, "Cumhurbaşkanımızın Zonguldak a gelmesi, geliyor olması Zonguldak için Tabii ki önemlidir. Birtakım hizmetlerin açılışını gerçekleştirecek kendiler ve bu tabii ki kıymetli ve değerlidir. Zonguldak sorunların daha hızlı çözümü noktasında inşallah kendisine sunumlar gerektiği gibi gerektiği ciddiyetle yapılabilirse çok daha faydalı olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Saadet Partisi merkez ilçe başkanı İsmail Üstünyer Zonguldak'taki onkolog sorunu ile ilgili olarak. "İnşallah onkolog Dr. sorunu şu ana kadar yurtiçinde bulunamadığını görüyoruz. Madem öyle Ben diyorum ki onkoloğu yani kanser doktoru yurt dışından da getirilebilir.Hayırlı olur inşallah Zonguldakımız için. Yapılan hizmeti Biz alkışlarız Tabii ki" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi