"Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar Ramazan Bayramı’nı kutladı 

Hamdi Uçar, “Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminin ardından Ramazan Bayramı’nı siz Zonguldaklı hemşehrilerimle birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyim” dedi. 
Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız günlerin arkasından bayramı yaşamaktayız. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişecektir. 
Bu mukaddes günlerde, Şehit Ailelerimizi, Şanlı Gazilerimizi, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta, yaşlı, yetim, öksüz ve kimsesiz kardeşlerimizi hatırlamalı, telefonla da olsa kendileriyle hemhâl olmalı, yalnız olmadıklarını onlara hissettirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. 
Ramazan Bayramı vesilesiyle, milletimizin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına bir defa daha şükranlarımı ifade ediyorum. 
Bu duygularla Ramazan Bayramının, bütün gönülleri şenlendirmesini, Ülkemizle birlikte tüm dünya devletlerine sevgiyi, barış ve kardeşliği getirmesini diliyor; İlimizde görev yapan sivil, asker, polis, tüm kamu personelinin, özel sektörün ve çalışanlarının, basın mensuplarının, gençlerimizin tüm öğrencilerimizin ve siz Zonguldaklı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk dileklerimle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum"dedi 
  
(Haber: Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi