"Üyelerimize gübre, un ve şekeri ucuza veriyoruz"

Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu,, "Üyelerimize, piyasa değeri 450-500 TL arası olan unu 245 TL'den dağattık ve dağıtmaya devam edeceğiz, piyasa değeri 500tl olan 50 kglik toz şekeri üyelerimize 260 TL den vereceğiz, piyasa değeri 800 TL olan gübreyi üyelerimize 420 TL'ye ve yağ fiyatını ise piyasanın yarı fiyatindan bile daha aşağı olacak şekilde üyelerimize vereceğiz" dedi.

Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu Zonguldak İl Başkanlığının Zonguldak Öğretmenevi'nde düzenlediği toplantıya, Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu Genel başkanı Mustafa Sarıoğlu, Federasyon Genel Merkez Genel Saymanı ve Zonguldak il başkanı Sinan Gürbüz, Baş danışman Gökhan Ceylan, Genel Merkez Disiplin kurulu başkanı ve Kastamonu il başkanı Ahmet Tekçe, Batı Karadeniz Bölge koordinatörü ve Düzce il Başkanı Aykut Keleş başta olmak üzere, yüzün üstünde Zonguldak Federasyon ilçe belde mahalle ve köy temsilcileri katıldı. 

Program saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra il Başkanı Sinan Gürbüz konuşmasını gerçekleştirdi. 

Zonguldak için yapılan hizmetlerden bahseden Sinan Gürbüz, üyelerne fabrika çıkış fiyatından şeker, un ve hayvan yemi dağattıklarını gerek arıcı gerek tarımcı gerekse hayvancılık ile uğraşan üyelere sürekli hizmet verildiğini anlatan il başkanı sözlerini üyelere teşekkür ederek sonlandırdı.

Federasyon Genel Başkanı Mustafa Sarıoğlu'da konuşmasında, Üyelerine piyasa değeri 450-500 TL arası olan unu 245 TL'den dağattik ve dağıtmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi;

"Tarım hayvancılık ve arıcılık federasyonunun Türkiye'nin 81 ilinde 650 ilçe ve belde de 1054 aktif derneklerinin olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en aktif ve en çalışkan üretici STK sının Tahap olduğunu belirten Genel başkan Sarıoğlu, Türkiye geneli arıcı hayvancı ve tarımcı üyelerimizin bütün dertlerini dert edindik ülkemizin her ilini her ilçesini karış karış gezerek üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit edip hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduk, 126 yaylayı konar göçer hayvancilarimiza açtırdık ve üretimin artmasına katkıda bulduk dedi. Sözlerine yine hizmetlerinden bahsederek devam eden Genel Başkan Mustafa Sarıoğlu, Türkiye geneli arıcı üyelerimizin balına piyasadan çok daha üstte taban fiyatı açıklayarak peşin paraya mahsullerini satın aldıklarını ve bu anlamda ülkemizde ilki başardıklarını söyledi. Çiftçilerimiz Pandemi zamanında bizim talebimiz ile yayınlanan tarımsal kararnameler sayesinde kapanma döneminde sorunsuz bir şekilde üretimlerine devam ettiklerini belirtti.

Sarıoğlu; Biz milli bir oluşumuz, her üyemiz vatan aşkı ile yanıp tutuşuyor, biz devletimizin milletimizin ve Cumhur Başkanımızın sonuna kadar yanındayız dedi.

Sözlerini un, gübre yağ, şeker ve gıda paketi fiyatlarını açıklayarak sonlandıran Genel Başkan; 

Türkiye geneli üyelerimize, piyasa değeri 450-500 TL arası olan unu 245 TL'den dağattik ve dağıtmaya devam edeceğiz, piyasa değeri 500tl olan 50 kglik toz şekeri üyelerimize 260 TL den vereceğiz, piyasa değeri 800 TL olan gübreyi üyelerimize 420 TL'ye ve yağ fiyatını ise piyasanın yarı fiyatindan bile daha aşağı olacak şekilde üyelerimize vereceğiz şeklinde çok iddialı hizmetlerden bahsederek, 

Bizim üyemizin ne ihtiyacı varsa biz en kalitesini ve imkansız denilen fiyatlardan verdik vermeye de devam edeceğiz, Tahap üyesi olmak ayrıcalık ve avantajdır dedi.

Stk lardaki hizmet eksiğinden ve yolsuzluklardan bahseden Sarıoğlu, devletimiz mutlaka bunların hesabını onlara soracaktır, biz hizmetimize ve farkımıza her zaman devam edeceğiz" dedi.

Program soru cevaptan sonra fotoğraf çekimi ile sonlandı.

(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi