"Zonguldak ortak paydada birleştiğimiz sürece Zonguldak'ımız daha güçlü olacaktır, daha çok hizmet alacaktır"


Kurban Bayramının ilk gününde protokol tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.
Polisevi'nde gerçekleştirilen programa, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Katılımcıların bayramını kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz: "Mutlu olduğumuz bir gün, pandemi nedeni ile bayramlaşamadık. Bu bayram biraz daha olsa yakından bayramlaşabiliyoruz. Birlik ve beraberliğimizle daha güçlü yarınlar ulaşacağız. Burada Çok güzel bir ortam var. 5 milletvekilimiz ve siyasi partileri başkanlarımızla hep beraberiz. Bu da Zonguldak'a güç olacaktır. Zonguldak'a yapılacak yatırımların daha hızla olacağının işaretidir. İnşallah böyle de devam eder. Herkesin, hepimizin.
Zonguldak ortak paydada birleştiğimiz sürece Zonguldak'ımız daha güçlü olacaktır, daha çok hizmet alacaktır. Bütün herkesi mutlu edecektir.' dedi 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdiler.


Bayramlaşma töreninde AK parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve üniversite Rektörü Prof.Dr Mustafa Çufalı, Kanal Z'ye önemli açıklamalarda bulundular.

UÇAR: 5 MİLLETVEKİLİ İLE ARTIK SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar 5 milletvekili olarak sık sık bir araya geldiklerini ve bundan sonra sık sık bir araya gelmeyi devam edeceklerini söyledi.

ÇOLAKOĞLU: ZONGULDAK İÇİN GÜÇBİRLİĞİ YAPIYORUZ..

AK Parti Zonguldak milletvekili Ahmet Çolakoğlu da, Zonguldak için Güçbirliği yaptıklarını ifade etti.

DEMİRTAŞ: ERKEN SEÇİM TALEP EDİYORUZ

CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş erken seçim istediklerini ve Türkiye ancak millet ittifakı kurtarabileceğini söyledi.

YAVUZYILMAZ: TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU ZONGULDAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KURUMDUR..

CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da Türkiye taşkömürü kurumunun Zonguldak için çok önemli bir kurum olduğunu ifade etti.

SELİM ALAN AŞI OLUN ÇAĞRISINDA BULUNDU

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da, aşı olmayan vatandaşlara aşı olması çağrısında bulunarak koronavirüs salgını önemlisin tek yolunun aşı olduğunu ifade etti.

ÇUFALI'DAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI..

Rektör Mustafa Çufalı'da normalleşme süreci ile birlikte üniversite olarak önümüzdeki eğitim-öğretim yılında normal üretime geçecek olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Rektör çufalı ayrıca aşı olun çağrısında bulundu.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi