Birlik Mahallesi'nde heyelan dolayı  çöken istinat dava nedeniyle zarar gören evi Zonguldak Belediyesi tarafından kısa sürede onarılan evin sahibi Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür etti

Birlik Mahallesi'nde aşırı yağışlar nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu zarar gören evin mağduriyetini Zonguldak Belediyesi kısa sürede çözerek evi oturulacak hale getirdi.

Zonguldak’ta son on gün boyunca yağan sağanak yağış sonucu Birlik Mahallesi istinat duvarının çökmesi sonucu evi zarar gören Gülümser Cimşir’in oğlu Metin Kudu, evde meydana gelen mağduriyeti 10 gün gibi kısa sürede gideren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a teşekkür etti.
Doğal afet sonucu annesinin evinde meydana gelen mağduriyetin kısa sürede giderilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten Metin Kudu, duygularını şöyle ifade etti:
“Yaklaşık 10 gün önce meydana gelen heyelandan dolayı Birlik Mahallesi Karafatma sokakta ikamet eden annem Gülümser Cimşir’in evinde doğal afet meydana geldi. Heyelan aşırı yağışlar sonucu istinat duvarının çökmesi sonucu meydana geldi ve evimiz zarar gördü. Zonguldak Belediyesi çok kısa bir sürede hem istinat duvarını yaptı hem de evimizde heyelan sonucu oluşan mağduriyeti giderdi. Doğal afetten sonra bizlere ivedilikle yardımcı olan öncelikle devletimize sonrasında Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Başkan yardımcısı Ogan Göktürk ve Fen İşleri Müdürü Bora Başaran’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu mağduriyeti gideren yüklenici firmaya da çok teşekkür ediyorum. 10 gün önce yaşanan afet olayında zarar gören evimizi en kısa zamanda bitirip oturulacak hale getirdiler.”

Editör: Haber Merkezi