İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak'ta vizyona giren "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini ,"Vatanımızın birliğini bütünlüğünü korunması ve muhafazası adına sivil olsun asker olsun hiç fark etmez, hem polis hem Jandarma omuz omuza devletimizin bekası için gerektiğinde kanımıza akıtmaktan, canımızı vermekten asla bir an bile tereddüt etmeyeceğimizin tescili ve belgesi oldu" sözleriyle değerlendirdi.
Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan; "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi Zonguldak'ta büyük bir ilgi gördü izlenme rekorları kırdı.

Valilik organizasyonu ile protokol filmi hep birlikte izledi. Film sonrasında açıklama yapan Emniyet Müdürü Fatih Aktaş, "Ben öncelikle Eren Bülbül ve Ferhat başçavuşumuz olmak üzere vatanımızın birliği ve bütünlüğü için bugüne kadar şehit olmuş ve şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, rahmetle anıyorum. Bu yolda Gazi olmuş dün gazilerimize de uzun ömürler sağlık ve sıhhat diliyorum. Bugünkü filmde gerçekten çok dramatik sahneler izledik, hafızamız canlandı. bu manada vatanımızın birliğini bütünlüğünü korunması ve muhafazası adına sivil olsun asker olsun hiç fark etmez, hem polis hem Jandarma omuz omuza devletimizin bekası için gerektiğinde kanımıza tutmaktan canımızı vermekten asla bir an bile tereddüt etmeyeceğimizin tescili ve belgesi oldu. Çok hoş bir filmdi güzel bir filmdi ve duygusal anlar yaşadık."dedi 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi