Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve İlçe Başkanı Ebru Uzun, Zonguldak Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyarette milletvekili Deniz Yavuzyılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık yaptığı konuşmada Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'da Onkolog konusunda ki sorulara ,”Sayın Cumhurbaşkanının yaptığı açıklama kanser nedeniyle hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek. Özür dileyerek Zonguldak’a hakettiği sağlık sistemini vermek zorundalar. Kanser hastaları koridorlarda uzun kuyruklar oluşturuyor. Bunu Zonguldak’a vebal gören görüşe diyecek bir şey yok.
Cumhurbaşkanı 22 Ocak'ta Zonguldak'ta gelecek yanında 3 tane onkolog getirsin ve giderkende  Zonguldak'ta bıraksın" şeklinde yanıtladı.

UZUN: AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİN ŞİMDİYE KADAR AKLI NEREDEYDİ

Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'da Onkolog konusunda ki soruları kendiside cevaplamak istedi. Başkan Ebru Uzun, “Bu konuda canı yanmış biri olarak, Onkolog eksiği vardı. Sağlık bu telafisi yok. Aylarca hiç doktor olmaksızın neler yaşandığını ben biliyorum. Şimdiki doktorumuz çok sağolsun. AK Parti Milletvekilleri’nin aklı neredeydi. Cumhurbaşkanı’na talep iletildi mi bu bile belli değil. Açıklamalarında ki samimiyete inanmayacağım. “ dedi 

YAVUZYILMAZ:  GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Milletvekili Deniz yavuzyılmaz 10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını ifade etti.

YAVUZYILMAZ: VALİLIK PROGRAMINA DAVET EDİLMEDİM

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Zonguldak'ta yapılan yatırımlarda iktidarın geç kaldığını ve Zonguldak'ın yatırımlarda mahrum olduğunu ifade etti.
Milletvekili Yavuzyılmaz Valilik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama programı neden katılmadınız sorusuna ise, "Davet edilmedim" diyerek cevap verdi.

YAVUZYILMAZ: YEREL BASININ SORUNLARINI CHP ÇÖZECEK

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz yerel basının şuan da çok zor durumda olduğunu ifade ederek CHP iktidarında yerel basının sorunlarını tek tek çözeceğiz." ifadesini kullandı.CHP Milletvekili Yavuzyılmaz Zonguldak CHP iktidarında marka şehir olacağınıda sözlerine ekledi. Ziyaret sonrasında Gazeteciler ve Milletvekilli Yavuzyılmaz toplu fotoğraf çektirdi

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi