Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Mithatpaşa tünellerinin tamamlandığını söyleyerek, yıl başından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Bakanların katılımıyla açmayı planladıklarını belirtti.

Başkan Tosun ayrıca, Atatürk Devlet Hastanesinin yeni binanın Şubat ayı içerisinde geçici kabulünün yapılacağının müjdesini verdi.

‘Ocak ve Şubat ayı içerisinde Milli Eğitim Bakanı gelecek’

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ocak ve Şubat ayı içerisinde Milli Eğitim Bakanının Zonguldak’a geleceğini söyleyerek, “Milli Eğitim Bakanımızı Zonguldak’a davet ettik. Yeni yılda programı müsait olunca Zonguldak’a gelecek. Ocak ayı veya Şubat ayı gibi burada olacak.”

‘Mithatpaşa tünellerini Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızın katılımıyla açmayı planlıyoruz’

Mithatpaşa tünellerini Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Bakanların katılımıyla açmayı planladıklarını ifade eden Başkan Tosun, “Sahil projesi devam ediyor. Orada çalışmalar devam ediyor. İnşallah kısa zamanda tamamlanacak. Tünellerimiz ve kavşak aşağı yukarı tamamlandı. Araçlar gidip geliyor. Açılacak. Ama resmî bir açılış değil. Yeni yılda da bakanımızın ya da cumhurbaşkanımızın programına göre açılış yapacağız. Ya da hastane biter onunla birlikte açılabilir”diye konuştu.

‘Yeni hastanenin Şubat ayında geçici kabulünü yapacağız’

Atatürk Devlet Hastanesi yeni binanın Şubat ayında geçişi kabulünün yapılacağını ifade eden Başkan Tosun, “Hastane yüzde 90'ı bitti. Şubat ayı gibi geçici teslimatı yapılacak. Hızlı bir şekilde çalışıyorlar orada.”

‘Genel merkezin bizlere verdiği çalışmaları yapıyoruz’

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun,  genel merkezinde kendilerini verdiğini çalışmalarını yaptıklarını söyleyerek, “Teşkilat noktasında genel merkezin bizlere verdiği çalışmaları yapıyoruz.  Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Teşkilat Akademisi altında çalışmalar yaptık.2 gün boyunca teşkilatlarımızı toplandık. Misafirlerimizi vardı. Onlarla birlikte güzel bir toplantı oldu. Geçen hafta İl danışma kurulu toplantımızı yaptık. Haziran ayının sonuna kadar danışma kurulu toplantılarımızı yapacağız. İlçelerimiz birinci ve ikinci hafta yapacaklar. Bizde her ayın sonunda danışma kurulu toplantılarımızı yapacağız. Pandemiden dolayı bu toplantılar seyrek yapılıyordu. Belediyelerimizin çalışmaları noktasında sahil projesi olsun, acılıkta devam eden lavuar alanı, iş merkezi bu çalışmalar hızlı bir şekilde de devam ediyor. Sahil projesinin bitmesine az kaldı. Önümüzde ki günlerde lavuar alanı projesi de başlayacak. Buradan herkesin yeni yılını kutluyorum”şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi