Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, Çaycuma ilçe kongresinin 12 Haziran, Kilimli ilçe kongresinin 19 Haziran,  Kozlu ilçe kongresinin 21 Ağustos, Alaplı ilçe kongresinin Haziran sonunda, il Kongresinin ise 22 Ekim'de yapılacağını, diğer ilçelerinde kongre tarihlerinin belirleneceğini ifade etti

Partisinin Kilimli ilçe başkanlığına Ahmet Akdoğan, Çatalağzı belde başkanlığına İsa Atmaca ve Çaycuma ilçe Başkanlığına ise Ahmet Kavaracı’nın getirildiğini belirten yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet sarı şunları söyledi:

İL KONGRESİ 22 EKİM'DE ..

“Zonguldak'ta 3 yılımızı doldurduğumuz için şu anda tüm ilçelerimizde ve ilde de kongrelerimizi Ekim ayı sonuna kadar gerçekleştireceğiz Allah nasip ederse. İlk kongremizi Ereğli'de gerçekleştirdik Genel Başkanımız Sayın Dr.Fatih Erbakan'nın katılımı ile yine Genel Başkan Yardımcımız Cemil Çolak'ın ve Genel İdari Kurulu üyemiz Genel Başkanımızın Sanat Danışmanı Davut Güloğlu'nun da katılımı ile Ereğli kongremizi çok güzel bir şekilde coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Şimdi diğer ilçelerimizde kongre çalışmalarına başladık. Allah nasip ederse Kilimli teşkilatında toplantımızı yaparak hem bundan sonraki süreçte Kilimli’de ilçe başkanlığımızı yapacak ismi belirledik.  Kilimli ilçe kongre tarihimizi belirledik. Allah nasip ederse Haziran 19 Pazar günü Kilimli ilçemizde kongremizi gerçekleştireceğiz.

Yine Kilimli ilçemizin kongresinden önce de 12 Haziran'da Çaycuma ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Orada da inşallah yeni bir kardeşimizle, genç bir kardeşimiz ile Ahmet Kavaracı Bey ile inşallah yeni bir yüzle seçimimizi yaparak teşkilatlarımızı seçime hazırlamaya gayret ediyoruz.
Çaycuma ilçemizden sonra diğer ilçelerimize Devrek, Alaplı, Gökçebey Merkez ilçe ve Kozlu kongreleri yapacağız inşallah Kozlu kongremizde 21 Ağustos tarihinde yapacağız Haziran sonu itibariyle de Allah nasip ederse de Alaplı ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz inşallah. Bu ilçe kongrelerin sürecinin tamamlandıktan sonrada seçim stattını geçtiğimiz hafta genel başkanımız vermişti. Biz de Zonguldak'ta yapmış olduğumuz il kongremiz ile birlikte seçim startını vermiş olacağız. Böylece kongremizde tamamlayarak Yeni arkadaşlarla yeni yüzlerle İnşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz” 

320 BİN ÜYEMİZ VAR VE YIL SONUNA KADAR 500 BİN ÜYEYE ULAŞACAĞIZ..

Türkiye'de en fazla üye yapan Parti olduklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı sözlerine şu şekilde devam etti:

“Tüm mazlumların umudu olmaya dünyadaki mazlumların ümidi olmaya devam edeceğiz inşallah bu noktada da tüm Zonguldak'ta hemşirelerimizden ve ülkemizde yaşayan tüm kardeşlerimizden destek istiyoruz. Biz backround olan bir siyasi partiyiz biz bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla halkımızın büyük bir teveccühünü kazanmış durumdayız. Türkiye'de en fazla üye yapan birinci partiyiz. Yeniden Refah Partisi olarak tüm Türkiye genelinde elimizde ıslak imzalı olarak 320 bin üyemiz var . Yaz sonu itibari ile de hedefimiz 500 bin üye yapmaktır”
(Haber-Neriman Dengiz)

Editör: Haber Merkezi