AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun 8 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan  7 olağan genel kurulunda aday olacağını açıkladı.

İlçe başkanlarının katılımı ile birlikte milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanları Ömer Selim Alan, Ali Bektaş, Kamil Altun ,Ömer Ünal,Burhan Sezgin  il genel meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve partililer basın toplantısında hazır bulundu

Adeta gövde gösterisi yapan İl Başkanı Zeki Tosun, 8 Şubat'ta site kapalı spor salonunda 7 olağan genel kurulda Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın tensibü ile aday olacağını açıklayan il başkanı Zeki Tosun şunları söyledi:

"Türkiye genelinde il kongrelerimizi pandemi koşullarında birlikte beraberlik ve coşkuyla gerçekleştiriyoruz. Zonguldak’ta da İl kongremiz 8 Şubat 2021 tarihinde saat 12.00’de Site Kapalı Spor Salonu’nda yapılacaktır. 19 yıldır milletimizin teveccühüyle ülkemize hizmet eden partimiz, Zonguldak’ımızda da ilk günkü heyecanıyla hizmetlerine devam ediyor. 2023 hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. İçerde ve dışarıda yaşanan tüm engellemelere rağmen AK Parti kadroları aynı kararlılıkla gece gündüz demeden her koşulda milletiyle kol kola yürümeye devam ediyor. Özellikle Zonguldak merkezde yapılan yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesini kazanarak önemli bir sorumluluk alan AK Parti, ilk 2 yılda şehrimizin kronikleşen sorunlarının hızla çözümü noktasında milletvekilinden, belediye başkanına hatta parti üyesine kadar var gücüyle çalışmaktadır.

Yine AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarımızla birlikte ilgili bakanlıklarla sık sık görüşerek yeni yatırımların takipçisi olmaya devam ediyoruz. Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Ömer Selim Alan ile birlikte kısa zamanda Zonguldak şehir merkezini şantiye alanına çevirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Her ne kadar muhalefeti rahatsız etse de halkımız yaşanan değişim ve dönüşümün farkındalığıyla memnuniyetlerini her fırsatta dile getirmektedir. 8 Şubat’ta yapacağımız il kongremizle birlikte tecrübe ve yenilenmenin, yeniden başlangıcın ardından önümüzdeki dönem, Zonguldak’ımızda başlayan projelerin bitirildiği, yenilerinin başladığı ‘hizmet’ dönemi olacaktır. Yeni dönemin şifresi ‘YENİDEN HİZMET, YENİ HİZMETLER’dir.

Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte seçim döneminde sokak sokak, kapı kapı dolaşarak verdiğimiz sözlerin takipçisi olarak yerine getireceğiz. Dünya geneli ve ülkemizde etkili olan pandemi koşullarının getirdiği sıkıntıların farkındayız. Her ne kadar birileri bunu siyasi fırsatçılığa çevirmek istese de bu konuda da milletimizin partimize olan güveni tamdır. Rabbim, tüm insanlığı bu musibetten ders alarak kurtulmayı nasip etsin. 14 Şubat 2015 tarihinden bugüne kadar onurla ve gururla Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevini yürütüyorum. Görev sürem boyunca başta dualarıyla yanımızda olan halkımıza, gecesini gündüzüne katarak emek veren teşkilatlarımıza, yaptıkları hizmetlerle bizleri mutlu eden belediye başkaları, meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi üyelerimize, maddi manevi fedakarlık göstererek bu yükü omzunda taşıyan ilçe ve belde başkanlarımıza, Zonguldak’ın sorunlarını Ankara’ya taşıyarak çözüm noktasında  bize güç veren milletvekillerimize bu davaya gönül veren herkese şükranlarımı sunarım.

‘İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ’ diyerek, yolumuza devam ediyoruz. 8 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacak olan il kongremizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın teveccühüyle Zonguldak AK Parti İl Başkanlığına yeniden adayım. Pandemi koşullarına uygun olarak yapacağımız kongremize halkımızı davet ediyor, kongremizin ve yeni ‘hizmet’ dönemimizin şehrimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. "

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi