Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 8 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan Uzun Mehmet Camii'nde süren çalışmaları inceledi.Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Selim Alan, Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen,Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile protokol üyeleri incelemede yer aldı.

KURUM'DAN GÜMRÜK BİNASI BOYANSIN TALİMATI

Bakan Kurum, gümrük binasının arka tarafında bulunan eski yapıyı görünce TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu telefonla arayarak binanın yıkılması yada boyanması konusunda talimat verdi.

UZUN MEHMET CAMİİ KENTİN SİMGESİ OLACAK
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, daha sonra basın açıklaması yaptı.Kurum,Uzun Mehmet Camii'nin Zonguldak'ın simge yapısı olacağını ve 8 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını söyledi.

LAVUAR ALANI İHALE TARİHİNİ VERDİ

Lavuar alanı projesinin Mayıs ayında ihale edileceği müjdesini de veren Bakan Murat Kurum, acılıkta yeni iş merkezi ve toplu konut projesinin hayata geçirileceğini,Fevkani köprü altında bulunan 80 esnafın iş merkezinde faaliyetlerini devam edeceğini vurguladı.

MİTHATPAŞA KENTSEL DÖNÜŞÜME GİRECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa'da kentsel dönüşüm projesini ve Kozlu yolu üzerinde Millet Bahçesi Projesi'ni hayata geçireceklerini açıkladı.

ZONGULDAK'IN 100 YILINI PLANLAYACAĞIZ

Bakan Kurum açıklamasında,"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ ile yaptığımız projeler ile Zonguldak'ın gelecek 50 ve 100 yılını planlıyoruz.Zonguldak daha çok yaşanılabilir bir kent olacak."dedi.

YENİ KABİNE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni oluşturulan kabinenin de hayırlı olmasını diledi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi