Milli Mücadele’nin seyrini değiştiren gizli haberleşme ağının hikayesini, İstanbul ile Anadolu arasındaki haberleşme ağını koparmak isteyen işgal kuvvetlerine karşı bir grup vatan sevdalısının gizli bir operasyonunu anlatan Kurtuluş Hattı filmi Zonguldak'ta da vizyona girdi.

Zonguldak protokolü Demirpark Alışveriş Merkezi'nde sinema salonunda Kurtuluş Hattı filminde bir araya geldi.

Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkür ettiği telgraf memuru Hamdi Bey’in hayatından esinlenen sarsıcı bir hikayenin anlatıldığı filmi: 
Vali Yardımcısı Mehmet Türk ve eşi, Vali Mustafa Tutulmaz'ın eşi Fatma Tutulmaz , Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve eşi, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş, MHP il başkanı Varol Demirköse ve eşi, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan , Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk ile çok sayıda Valilik personeli filmi hep birlikte izledi.

Filmin Milli Mücadele'nin hangi ruhla hangi zorluklarla kazanıldığını çok iyi anlattığını ifade eden Vali Yardımcısı Mehmet Türk, "Filmi hep birlikte izledik, gerçekten çok güzel bir çevrilmiş, çok etkileyici bir film. Milli Mücadele'nin hangi ruhla nasıl zorluklarla kazanıldığı çok güzel işlenmiş, çok güzel anlatılmış. Çok duygulandım çok etkilendik. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Filmde her şey çok güzel özetlemiş çok güzel anlatmış" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi