Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmini izleyen Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldaklıları filmi izlemeye davet etti.

Vali Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri, emniyet ve jandarma personeli, Şehit Aileleri ve gazilerle birlikte Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmini izlemesin ardından, gazetecilerin filimle ilgili sorularını yanıtladı.

Vali Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada, "Şu anda Eren Bülbül ve başçavuş Ferhat Gedik özelinde aslında ülkemizde son dönemlerde son 40 yılda yaşanan önemli bir olayı sinema perdesinde izlemiş olduk. Burada bir taraftan vatanı için canını veren evlatlarımızı görme imkanımız oldu. Tabii onların neresinde binlerce şehidimizi bu vesileyle anmış olduk. Burada Tabii sadece canını feda etmiyor milletimiz aynı zamanda özel hayatınıda feda ediyor. evlatları ile ilgilenemeyen kamu görevlileri, tüm bunların tek bir amacı var bu topraklarda huzuru daim kılabilmek, insanları kardeşçe birlikte yaşayabilmelerini sağlamaktır. Bu vesileyle güzel bir filmdi ve bu filmi bütün vatandaşlarımızın izlemesini tavsiye ediyoruz"şeklinde konuştu

Filmde Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatılıyor.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi