Bolu Haberleri

Bolu haberleri ve güncel Bolu gelişmeleri, Bolu ile ilgili tüm video, Bolu fotoğrafları ve Bolu haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


BOLU

Bolu’da öğle saatlerinde şehir merkezinde etkili olan yağmur yağışı, yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde etkisini gösterdi.

BOLU

Bolu'da tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldüren, olayı ayırmak isteyen kayınvalidesini ise yaralayan damat adliyeye sevk edildi.

BOLU

Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

BOLU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimindeki belediyelerin başlatmış olduğu Arapça tabelaların kaldırılmasını Bolulu vatandaşlar destekleyerek, İngilizce tabelaların da kaldırılması gerektiğini savundu.

BOLU

2023 yılında Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan toplamda 164 kuş, 40 memeli ve 2 sürüngen...

BOLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Pelitözü köyünde faaliyet gösteren Mudurnu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Biyokütle Santrali’nin vatandaşın tarlasına ve köy...

BOLU

Mezarlıkta çıkan yangın köye ve ormana sıçramadan söndürüldü.

BOLU

Bolu’da çıkan yangında ahır, fırın evi ve 2 samanlıkta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyası küle döndü.

BOLU

Bolu’da zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı.

BOLU

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilciler, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinden ulaşımını rahat sağlıyor.

BOLU

Bolu’da çocukların attığı torpil nedeniyle çıktığı iddia edilen yangında tek katlı ev alev alev yandı.

BOLU

9 günlük Ramazan Bayramı sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde akıcı yoğunluk...