Adapazarı Haberleri

adapazarı haberleri ve güncel adapazarı gelişmeleri, adapazarı ile ilgili tüm video, adapazarı fotoğrafları ve adapazarı haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi D020 karayolunda tır ile çarpışan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir kahvede çıkan kavgada, alkollü olduğu öğrenilen şahıs 2 kişiyi silahla vurarak yaraladı. Yaralılar...

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 57 yaşındaki özel gereksinimli adam, pasaj içinde ölü bulundu.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Çark Deresi'nde erkek cesedi bulundu.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan Zirai Aletler Sanayi Sitesi’nde oto yıkamacının silahla vurularak yaralanmasına ilişkin 2 şüpheli tutuklandı.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 23 yaşındaki genç kıza otomobil çarptı.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde tartıştığı annesini bıçakla yaralayan 23 yaşındaki kadın gözaltına alındı.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan ‘Korku Evi’nde çıkan yangın paniğe neden olurken, alevler itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde alev topuna dönen hafif ticari araçtan geriye hurda yığını kaldı.

SAKARYA

Aracının içerisinde başından silahla vurulmuş halde bulunan 44 yaşındaki Adem Y., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SAKARYA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan ve dün akşam iftar sonrasında odasına gittikten bir süre sonra yerde hareketsiz şekilde...

ASAYİŞ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kombiden sızan gaz neticesinde zehirlenme şüphesiyle 3’ü çocuk 6 kişi hastaneye sevk edildi.