Aranan şahıs Haberleri

aranan şahıs haberleri ve güncel aranan şahıs gelişmeleri, aranan şahıs ile ilgili tüm video, aranan şahıs fotoğrafları ve aranan şahıs haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


DÜZCE

Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan denetimlerde 32 bin 119 şahıs sorgulandı araması bulunan 38 şahıs gözaltına alınırken 13 kişi tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 16 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 25-31 Mart tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerince yapılan uygulama ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.

DÜZCE

Düzce İl Emniyet Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından 41 yıl 19 ay kesinleşmiş hapis...

DÜZCE

Düzce’de 17 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Düzce Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışmada 13 ayrı suç kaydından araması olan U.B. isimli şahsı yakalayarak adli makamlara sevk etti.

ASAYİŞ

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde kasten yaralama, dolandırıcılık, hırsızlık gibi suçlardan şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Kozlu ilçesinde aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

ASAYİŞ

Kocaeli'de çeşitli suçlardan 32 yıl hapis cezası bulunan şahıs, yakalanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Bartın Polisi uygulama noktasında yaptığı denetimlerde bir şahsın aranması olduğu, aranması olan şahsın yapılan üst aramasında sentetik hap ile geçirmiştir.