Bayram tatili Haberleri

bayram tatili haberleri ve güncel bayram tatili gelişmeleri, bayram tatili ile ilgili tüm video, bayram tatili fotoğrafları ve bayram tatili haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


BARTIN

Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra, 8 günlük Kurban Bayramı tatilinde nüfusunun 80 katı turisti ağırladı.

KASTAMONU

Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Kastamonu'ya gelen vatandaşlar yaylada düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 6 günlük trafik kazaları verilerini paylaşarak, "Bayram tatilinin ilk 6 gününde 49...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yer alan ve 3.5 milyon yıllık bir geçmişe sahip olan Gökgöl Mağarası, Kurban Bayramı süresince yoğun ilgi gördü.

BOLU

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı'na gelen vatandaşlar, bayram tatilinin keyfini çıkarırken bölgede yoğunluk oluşturdu.

SPOR

Ünlü Teknik Adam imzayı attı. Bayram tatili için Zonguldak’a geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Bayram tatilinin 3. günü 24 saatlik sürede, 824 trafik kazası meydana geldiğini duyurdu

DÜZCE

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte uzun yola çıkacaklara Araç Bakım Servisi Müdürü Ümit Sel, uyarılarda bulundu.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de bir haftalık Bayram tatilinden sonra mücadele yeniden başlıyor.

GENEL

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 9 günlük Bayram tatilinde evde sağlık hizmetinden yararlanan vatandaşların sayısını açıkladı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinde gerçekleşen havayolu kullanım istatistiklerini açıkladı.

GÜNCEL

Zonguldak, bayram tatilinde misafirlerini yine istediği gibi ağırlayamadı. Zonguldak'a gelen misafirler, Ereğli'ye ve Bartın'ın Amasra ilçesine akın etti.