Bayram tatili Haberleri

bayram tatili haberleri ve güncel bayram tatili gelişmeleri, bayram tatili ile ilgili tüm video, bayram tatili fotoğrafları ve bayram tatili haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de bir haftalık Bayram tatilinden sonra mücadele yeniden başlıyor.

GENEL

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 9 günlük Bayram tatilinde evde sağlık hizmetinden yararlanan vatandaşların sayısını açıkladı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinde gerçekleşen havayolu kullanım istatistiklerini açıkladı.

GÜNCEL

Zonguldak, bayram tatilinde misafirlerini yine istediği gibi ağırlayamadı. Zonguldak'a gelen misafirler, Ereğli'ye ve Bartın'ın Amasra ilçesine akın etti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı sona erdi. Sarkıt ve dikitleri ile görenleri kendine hayran bırakan Gökgöl Mağarası’nı da, binlerce kişi ziyaret etti.

KARABÜK

Türkiye'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan ve dünyanın en iyi korunan 20 kentinden biri olan, aynı zamanda Safranbolu Belediyesi tarafından...

ZONGULDAK

8 günlük bayram tatilinin sona erecek olması sebebiyle özellikle bayram dönüşleri sebebiyle trafik adeta kilitlenme noktasına geldi.

GENEL

Bayram tatilinde 6 günde meydana gelen trafik kazalarında 48 kişi hayatını kaybetti, 6 bin 184 kişi ise yaralandı.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde trafik kazalarında 38 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 bin 26 kişinin ise...

DÜZCE

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde panelvan minibüs kanala uçup takla attı. Alev alev yanan araçtaki 2 kişi yaralandı.

GENEL

Bolu’da, 9 günlük bayram tatili nedeniyle yola çıkan tatilciler Anadolu Otoyolu ve D-100 Karayolu Ankara istikametinde akıcı yoğunluğun yaşanmasına neden...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla  9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak.