DEPREM Haberleri

DEPREM haberleri ve güncel DEPREM gelişmeleri, DEPREM ile ilgili tüm video, DEPREM fotoğrafları ve DEPREM haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


GENEL

Gazi Üniversitesi DEMAR (Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürü Prof. Dr. Abdussamet Arslan, Tokat’ın da üzerinde bulunduğu Kuzey Anadolu...

GENEL

Tokat'ta peş peşe meydana gelen depremler, halkı sokağa döktü.

GENEL

Saat 18:11 sıralarında 5.6 şiddetiyle sallanan Tokat, gece yarısı yeniden sallandı.

GENEL

Tokat'ın Sulusaray ilçesi merkezli 5,6 büyüklüğünde deprem oldu.

BARTIN

3 hafta önce de 3,2 şiddetinde sallanan Bartın, yine güne depremle uyandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta 2.3 büyüklüğünde meydana gelen deprem ardından akıllara "Küçük depremler, büyük depremlerin habercisi mi?" sorularını getirdi.

GÜNCEL

Balıkesir'de 4.0 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından vatandaşlar kendini sokaklara attı. İki gündür peş peşe gerçekleşen depremler Balıkesirlileri paniğe soktu.

GENEL

AFAD tarafından yapılan duyuruya göre, saat 09:21 sıralarında Marmara Denizi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem oldu.

DÜZCE

Düzce’de Karabük, Bolu, Zonguldak ve Bartın illerinden gelen Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personellerine yönelik depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

KARABÜK

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yapı stoku açısından riskli olduğu için yıkım kararı alınan okullarda yıkım çalışmaları sürüyor.

ZONGULDAK

6 Şubat 2023 depremlerinin ardından oluşan enkazların altından can kurtarmaya giden TTK maden işçilerine, Zonguldak'ta vefa ziyaretleri devam ediyor.

GÜNCEL

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin eski binası depreme karşı dayanıksız çıktı.