Gazipaşa caddesi Haberleri

gazipaşa caddesi haberleri ve güncel gazipaşa caddesi gelişmeleri, gazipaşa caddesi ile ilgili tüm video, gazipaşa caddesi fotoğrafları ve gazipaşa caddesi haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


SİYASET

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Gazipaşa Caddesi'nde halkla selamlaşarak, tebrikleri kabul etti, talepleri dinledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Kent merkezinden geçen Gazipaşa Caddesi'nde trafik kazası meydana geldi.

ZONGULDAK

WestaLife Alışveriş Merkezi önünden itibaren Kadırga yokuşuna kadar uygunsuz parklanmalar sebebiyle oluşan trafik sürücülerin çilesi oldu.

GÜNCEL

Zonguldak'ın en işlek caddesi Gazipaşa'da bir mağazanın önünde çorap tezgahı açan şahıs, yaptığı hileyle kendisinden alışveriş yapanları dolandırdı.

GÜNCEL

Gazipaşa caddesi ana baba günü, iğne atsan yere düşmüyor.

ZONGULDAK

Zonguldak kent merkezinden geçen Gazipaşa caddesindeki araç ve yaya yoğunluğu bir türlü  bitmiyor.

ZONGULDAK

Çift taraflı yapılan parklar, yolu daraltıyor. Özellikle akşam saatlerinde meydana gelen trafiğin ana sebebi, yol kenarına çekilmiş araçlar oluyor.

SİYASET

Gazipaşa Caddesi'nde CHP'liler kutlamalara tam gaz devam ediyor.

ZONGULDAK

Zonguldak hafta sonunu güneşli bir  havada geçirdi.

GÜNCEL

Zonguldak'ta bir belediyede görev yapan zabıta, babasıyla birlikte Gazipaşa Caddesi'nde bir grup vatandaşla münakaşaya girdi.

SİYASET

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Cumhur İttifaki Adayı Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a başarılar diledi.

GÜNCEL

Gazipaşa Caddesi'nde meydana gelen trafik kazası sonucu trafik durma noktasına geldi.