Göçük Haberleri

Göçük haberleri ve güncel Göçük gelişmeleri, Göçük ile ilgili tüm video, Göçük fotoğrafları ve Göçük haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


GENEL

Bursa'da define arayan 3 kişi, girdikleri mağaranın göçmesi sonucu yaşamını yitirdi.

GENEL

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi'nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçinin kimlikleri belirlendi.

KİLİMLİ

Gelik'te işletilen kaçak maden ocağında, İlker Demir isimli ocak sahibi göçük altında kaldı.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessesesi'nde göçük meydana geldi.

GENEL

Göçük altında kalan 4 işçiden biri kendi imkanları ile çıkarken, 2 işçi de UMKE ve AFAD ekiplerinin müdahalesi ile bulunduğu...

GÜNCEL

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 45 yaşındaki Murat Çetinkaya’nın 20 gün sonra emekli olacağı öğrenildi.

ASAYİŞ

Zonguldak’ta özel bir maden şirketi tarafından işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte 2 işçiden 1’i sağ olarak çıkartıldı. Diğer işçinin...

ASAYİŞ

Gelik Beldesi'nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 2 işçi mahsur kaldı.

ASAYİŞ

Gelik’te özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte kalan işçiler, yoğun çaba sonucu kurtarıldı. İşçilerin durumun iyi olduğu öğrenildi.

KİLİMLİ

Kilimli'nin Gelik Beldesi'nde özel işletilen bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçükte 2 madencinin içeride kaldığı tespit edildi.

GÜNCEL

Zonguldak'ta şiddetli fırtına sebebiyle evin çatısı göçtü fırtına başlar başlamaz ilk hasarı verdi.

SİYASET

Yavuzyılmaz, iki madencinin hayatını kaybettiği Denizli’den seslendi: Ne zaman bir maden ocağında kaza yaşansa suçlu hep madenci ilan ediliyor!