Gölcük Haberleri

Gölcük haberleri ve güncel Gölcük gelişmeleri, Gölcük ile ilgili tüm video, Gölcük fotoğrafları ve Gölcük haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


KOCAELİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kişi iş yerinde çıkan tartışmada silahla bacağından vuruldu. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

KOCAELİ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde D-130 Karayolu'nda 30 ton benzin yüklü tankerin kaza yapmasına ilişkin açıklama yapan valilik, 84 personel ve 23...

KOCAELİ

Kocaeli'in Gölcük ilçesinde yokuş yukarı çıkan kamyonet devrilirken, aracın kasasında bulunan çocuklar yaralandı.

KOCAELİ

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çay ocağında oturduğu esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan kişi hayatını kaybetti.

KOCAELİ

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine polis ekipleri tarafından bir depo ve iş yerine yapılan operasyonda, çeşitli kaçak sigara ele geçirildi.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde sürücünün hakimiyetini kaybettiği otomobil önce bariyere çarptı, ardından alev aldı. Alev topuna dönen aracı itfaiye ekipleri söndürdü.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde otomobilin çarpıp yola savurduğu ve bir tırın sürüklediği 14 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Çocuğun olay yerine...

GÜNCEL

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 9 aydır lenf kanserine karşı yaşam mücadelesi veren 27 yaşındaki Nur Betül Beşiktepe hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı'nın ofisindeki saksıya bir kumru yuva yaptı. İki kumru yavrusuna gözü gibi bakan Yazıcı,...

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.