Gözaltı Haberleri

Gözaltı haberleri ve güncel Gözaltı gelişmeleri, Gözaltı ile ilgili tüm video, Gözaltı fotoğrafları ve Gözaltı haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde icra edilen ‘Sibergöz-35’ operasyonları çerçevesinde 48 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

KASTAMONU

Kastamonu'da jandarma ekipleri tarafından arama yapılan iş yeri ve evde 227 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili 1...

KARABÜK

Karabük’te yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

KARABÜK

Polis ekipleri havaya silahla ateş açan iki kişiyi sıkı takip sonucu yakaladı.

KARABÜK

Karabük’ün Eflani ilçesinde bir kişinin kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetmesiyle ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

KASTAMONU

Kastamonu’da uyuşturucu madde ile yakalanan iki şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

ZONGULDAK

Ankara Merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ve tefeci olduğu iddia edilen şüphelilere yönelik ortak operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.

SPOR

Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında büyük olaylar çıkmıştı. Olaylara karışan taraftarlar tek tek tespit edilerek gözaltına alınmaya başlandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde jandarma ekiplerince, uyuşturucu madde ile yakalanan 6 şahıs gözaltına alındı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta eş zamanlı düzenlenen Kafes-49 operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde  çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 16 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Aralarında Zonguldak'ın da olduğu 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonlarda bin 124 gözaltı