Kamyon Haberleri

kamyon haberleri ve güncel kamyon gelişmeleri, kamyon ile ilgili tüm video, kamyon fotoğrafları ve kamyon haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde freni boşalan kamyon sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yoldan gelen araca çarparak durabildi.

BOLU

Bolu Valiliği, Ramazan Bayramı tatili dönüşünde D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinden kamyon ve tırların 1 gün süreyle...

ZONGULDAK

Kadırga yokuşunda meydana gelen kazada bir kamyon, park halindeki araçlara çarparak durabildi.

BOLU

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde lastiği patlatan tırın dorsesine çarpan kamyon kağıt gibi ezildi. Araçta sıkışarak yaralanan kamyon sürücüsü itfaiye ekiplerinin...

ZONGULDAK

Kamyon damperi açık şekilde tünele girince  kaza meydana geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta üzerine kamyonun demir kapağı düşen Yasin D., hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DÜZCE

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde tır ile kamyon çarpıştı. Otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, yolu açma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

ALAPLI

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde hareket halindeyken motorundan alev alan kamyonet, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

ASAYİŞ

Metehan Şahin (25), sanayiye gitmek üzere, 54 B 8007 plakalı vinç yüklü kamyon ile kaza yapması sonucu hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Gökgöl tüneli mevkiinde sebze yüklü kamyon devrildi.

ASAYİŞ

Sakarya’nın Hendek ilçesi D-100 karayolunda otomobil ile kamyonun çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Zonguldak-Ankara otoyolunda meydana gelen  büyük araç yangını korkulu olanlar şartlı yaşattı.