Köpek Haberleri

köpek haberleri ve güncel köpek gelişmeleri, köpek ile ilgili tüm video, köpek fotoğrafları ve köpek haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu’nun Cide ilçesinde belediye ekipleri, başını klozet kapağına sıkıştıran yaramaz köpeği yaptıkları çalışma sonrasında kurtardı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.

SAKARYA

Talihsiz kadın, Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ölümden döndü.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Cide ilçesinde anestezi uygulanarak ölüme terk edilen 10 köpek, uygulanan tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.

BOLU

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde yiyecek ararken kafasını tenekeye sıkıştıran köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekle vurulan ve ağır yaralanan iki köpek, tedavi altına alındı.

BOLU

 Bolu’nun Gerede ilçesinde Karabük yolu üzerinde bulunan donmuş bir gölette mahsur kalan iki yavru köpeğin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

GÜNCEL

Karabük’te otomobili ile seyir eden sürücünün ipinden tuttuğu köpeği de peşinden sürüklediği anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

GÜNCEL

Arabanın çarptığı sokak köpeği gönüllülerin desteği ile hayata tutundu

GÜNCEL

Düzce'de bir kadın, "Gofret" ismini verdiği köpeğinin 6. yaş gününü partiyle kutladı. Partinin ilerleyen kısımlarında katılımcılar çalan müziklerle doyasıya eğlendi.

GÜNCEL

TTK Palamar görevlileri denize düşen köpeği kurtardı. 

GÜNCEL

Bartın'da ayağına atık lastik parçaları dolanan bir köpeğin yardımına hayvanseverler yetişti.