Maden işçileri Haberleri

maden işçileri haberleri ve güncel maden işçileri gelişmeleri, maden işçileri ile ilgili tüm video, maden işçileri fotoğrafları ve maden işçileri haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


ZONGULDAK

Maden işçileri, Soma faciasının 10. yıldönümünde hayatını kaybeden meslektaşlarını dualarla andı.

SPOR

Maden İşçileri, Güvenlik engeline takılmadan rahat geçti

GENEL

Manisa Valisi Enver Ünlü, Soma ilçesinde maden ocağına inerek yerin 350 metre altında 750 maden işçisiyle birlikte orucunu açtı.

ZONGULDAK

6 Şubat 2023 depremlerinin ardından oluşan enkazların altından can kurtarmaya giden TTK maden işçilerine, Zonguldak'ta vefa ziyaretleri devam ediyor.

GÜNCEL

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde maden işçilerine toplu iş sözleşmesi...

GÜNCEL

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile SESMER İşitme Cihazları Merkezi arasında, üyelere yönelik indirim anlaşması imzalandı.

ASAYİŞ

Amelebirliği'nin son yardım konusunda eksik para verdiğini iddia eden madenciler sendikada toplandı.

GÜNCEL

Zonguldak Maden İşçileri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi AK Parti Zonguldak milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. 

GÜNCEL

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, kıdem tazminatı  ve  fon  hakkında  madenciyi  bilgilendirdi. 

SPOR

Maden İşçileri Kozlu Topbaşıspor, Çaydamarspor'u mağlup etti.