Mustafa Özer Haberleri

Mustafa Özer haberleri ve güncel Mustafa Özer gelişmeleri, Mustafa Özer ile ilgili tüm video, Mustafa Özer fotoğrafları ve Mustafa Özer haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


SPOR

Zonguldak Kömürspor’daki görevinden ayrılan teknik patron Mustafa Özer, şehre, takıma, yönetime ve taraftarlara veda etti.

SPOR

Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Mustafa Özer ile Tokat Plevne maçı sonrasında yollar ayrıldı.

SPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,  hafta sonunda deplasmanda oynayacağı  Karacabey Belediye maçı hazırlıklarına başladı.

SPOR

Zonguldak'ın duayen spor adamlarından Hayri Dübüş Teknik Direktör Mustafa Özer'e başarılar diledi.

SPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Pazar günü deplasmanda oynadığı maçta Vanspor’a 1-0 mağlup oldu.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, Vanspor maçından puanla dönmenin  hesaplarını yapıyor

SPOR

Zonguldakspor'un Efsane, futbolcularından TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Teknik Direktör Mustafa Özer'e her zaman destek olacaklarını belirtti.

SPOR

Zonguldak Kömürspor'da henüz sezonun başında sakatlanan 3  futbolcu uzun süre takımdan  uzak kalacak.

SPOR

Zonguldak Kömürspor teknik patronu Mustafa Özer, Van deplasmanına puan için gideceklerini belirtti. BİZ DEĞİL ONLAR DÜŞÜNSÜN Mustafa Özer: Biz değil...

SPOR

Zonguldak Kömürspor'da gol sıkıntısı devam ediyor.Futbolcular akıl almaz goller kaçırıyor.

SPOR

Zonguldak Kömürspor'un yeni transferi form tutuyor. Takıma büyük katkı verecekler.

SPOR

Zonguldak Kömrürspor teknik patronu Mustafa Özer, Diyarbekirspor ile oynayacakları  maçı kazanarak  ilk galibiyetlerini almak istediklerini belirtti.