Sağlık bakanlığı Haberleri

sağlık bakanlığı haberleri ve güncel sağlık bakanlığı gelişmeleri, sağlık bakanlığı ile ilgili tüm video, sağlık bakanlığı fotoğrafları ve sağlık bakanlığı haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


GÜNCEL

Sağlık bakanlığının sisteminde yaşanan aksaklık nedeni ile hastalara hizmet verilemedi.

GENEL

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 9 günlük Bayram tatilinde evde sağlık hizmetinden yararlanan vatandaşların sayısını açıkladı.

SAĞLIK

Türkiye genelinde bir yıl boyunca 23 milyon kişi randevu alıp randevusuna gitmedi.

GÜNCEL

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin eski binası depreme karşı dayanıksız çıktı.

SİYASET

Sağlık Bakanlığı  Zongıldak'a 23 Pratisyen Hekim, 16 Uzman Hekim olmak üzere Toplam 39 Doktor kadrosu tahsis etti.

GENEL

Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de...

GENEL

Yeni sağlık personeli alımı için takvimin işlemeye başladığını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Alımlarda mülakat yok.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlıkçıları sevindirecek müjdeli açıklama... Gözler Şubat ayına çevrildi.

SİYASET

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Sağlık Bakanlığı’nın ihaleyle yeni bir firmadan aldığı aşı takip cihazlarının yanlış alarm verdiğine dair iddiaları...

GENEL

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısını 10 bini aştığı belirtildi.

SİYASET

Bakan Koca: "(22 çocuğun cinsiyet değiştirme iddiaları) Bahse konu olan işlemler 18 yaşından küçüklerimize uygulanmış ise bu kabul edilemez"

ZONGULDAK

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 11 bin 317 personel alınacağı, başvuruların ise bugün başladığı açıklandı.