Soba Haberleri

soba haberleri ve güncel soba gelişmeleri, soba ile ilgili tüm video, soba fotoğrafları ve soba haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift, hayatını kaybetti. Anne ve babasını sahurda uyandırmak için evlerine giden...

KOCAELİ
ASAYİŞ

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi. Yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

GENEL

Uzmanlar, sobaların dikkatli yakılması gerektiğini ve fırtına, rüzgarlı havalarda temkinli olunması gerektiğini bildirdi.

ASAYİŞ

Sobadan sızan karbonmonoksit kızı baba ve kızı zehirledi. Hastaneye kaldırılan babanın tedavisine devam edilirken, kızı yaşamını yitirdi.

SAĞLIK

Havaların soğumasıyla birlikte yakılan sobalar, bilinçsiz yakılması sonucu zehirlenmelere neden oluyor.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 katlı apartmanın 3. katında doğalgaz sobasından çıkan yangın korku dolu anlara sebep oldu.

GÜNCEL

Soba dumanının genellikle uyku sırasında solunması ölümcül olabilir.

GÜNCEL

2+1 sobalı ev 14.500 liraya kiraya verildi.

ASAYİŞ

Sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı kadın 102 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

ASAYİŞ

Kırıkkale'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından anne-oğul zehirlendi. Gazdan yoğun bir şekilde etkilenen oğul, hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

 Zonguldak Ereğli ilçesinde, sobaya attığı jelin patlaması sonucu yaralanan şahıs tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.