Taşköprü Haberleri

taşköprü haberleri ve güncel taşköprü gelişmeleri, taşköprü ile ilgili tüm video, taşköprü fotoğrafları ve taşköprü haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sarımsak tarlasında çalışan kadınları ziyaret eden jandarma ekipleri, KADES uygulamasını tanıtarak kadına şiddetle mücadele için bilgiler verdi.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde su ve meşrubat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüjde devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde dereye uçan kamyonette yaralanan 26 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

KASTAMONU

Kastamonu’da aracının içerisinde silahla vurulmuş halde bulunan vatandaş, toprağa verildi.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 12 yaşındaki çocuk, balkondan düşmesi sonucu ağır yaralandı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir depoya giren yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde 16 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı kavga ile ilgili gözaltına alınan 4 kişi...

KASTAMONU

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde durdurulan araçta yapılan aramada 25 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde iki kişinin arasında çıkan tartışmada bir kişi silahla vurularak yaralandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bir otomobile ve iş yerine poşet ile kurşun asıldı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi. Yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü.