Temizlik Haberleri

Temizlik haberleri ve güncel Temizlik gelişmeleri, Temizlik ile ilgili tüm video, Temizlik fotoğrafları ve Temizlik haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


ZONGULDAK

Kent Lokantası'nda hasar tespiti yapıldı, temizlik çalışması başladı.

KİLİMLİ

Kilimli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan dezenfekte çalışmaları ile çöp konteynerleri düzenli olarak temizleniyor.

DÜZCE

Düzce Belediyesi vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için gerekli adımları atarak camilerin temizlik çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor.

KOCAELİ

Başiskele’deki parklarda ve yeşil alanlarda sonbahara hazırlık çalışmaları yürütülüyor.

KOCAELİ

SEDAŞ ekibi, Dünya Temizlik Günü kapsamında İzmit Yahya Kaptan mevkisindeki yeşil alan parkurunda çevre temizliği yaptı.

KOCAELİ

Kocaeli’de kentin dört bir yanındaki park ve bahçelerde sonbahar temizliği yapılıyor.

BARTIN

Bartın Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki sivrisinek ve larva sorununa çözüm bulmak amacıyla ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

DÜZCE

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesinde oluşturulan cami temizlik ekibi ile 63 mahallede bulunan 118 caminin ikinci etap temizlik çalışmalarını...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Tarak gemisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

DEVREK

Belediye vatandaşın evlerine girerek temizlik yapıyor.

DEVREK

Devrek'te okulların önü itfaiye aracılığıyla tayzikli suyla yıkanarak temiz görünümüne kavuştu.

KOCAELİ

Körfez’de belediye ekipleri, ilçe genelindeki rutin temizlik çalışmaları dışında tüm okulların bahçelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.