Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, önemli açıklamalarda bulundu. 
Trasfer çalışmalarına devam eden ve kulübün önemli ismi olan Hakan Hürfikir, Yeni Adım’a yaptığı açıklamada  taraftarın merakla beklediği sorulara açıklık getirdi. 
Zonguldak  Kömürspor’un büyük bir camiada olduğunu belirten Hürfikir, tercih edilen bir takım olduklarını belirtti.

"YENİ BİR EKİP OLUŞTURUYORUZ"
Yeni bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Hürfikir sözlerine şöyle başladı”
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Zonguldak Kömürspor hiçbir zaman hedefsiz olmaz. Transfer çalışmalarına yaklaşık 1 ay önce başlamıştık. İç ve dış transferde  görüşmelerimizi sürdürüyorduk.Yönetimin oluşmasını bekledik.  Hafta sonunda ise görev dağılımını yapık.Dış  transferde ilk anlaşmayı  Haydar Deniz ile yapmıştık. İç transferde ise tecrübeli futbolcumuz Mevlüt Çelik ile 2 yıllık anlaşmaya vardık. Transferlerimiz devam edecek.”
"HOCAMIZI AÇIKLAYACAĞIZ"
Zonguldak Kömrüspor’un yeni hocasını birkaç gün içinde açıklayacaklarını belirten Hürfikir” 
 Hoca konusunu birkaç gün içinde halledeceğiz. İl içinden ve dışından görüştüğümüz isimler var. Hoca içeriden de olabilir, dışarıdan da.Tekliflerimizi sundan. Haber bekliyoruz. Birkaç gün içinde netleşecek.
 "GİDEN OYUNCULAR TEKRAR GERİ GELMEK İSTİYOR"
Geçmişte Zonguldak Kömürsppor forması giymiş birçok oyuncunun  geri gelmek istediğini belirten Hürfikir,”
Taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. Takımdan çok oyuncu ayrıldı ama gidenler yeniden bize gelmek istiyor.Zonguldak Kömürspor büyük bir camia. Her ne kadar fiziki şartlarımız iyi olmasa da oyuncular bizleri, şehri, taraftarı çok sevdiği için geri gelmek istiyorlar. Bizi tercih  ediyorlar. Takım oluşturmakta bir sıkıntı görmüyorum. Zonguldak Kömürspor inşallah iyi bir sezon geçirecektir.”
"20 FUTBOLCU İLE BAŞLIYORUZ"
Yeni sezon çalışmalarına 20  futbolcu ile Perşembe günü başlayacaklarını ifade eden Hürfikir”
Perşembe günü sahaya iniyoruz. Alt yapıdan da alacağımız oyuncularla yaklaşık 20 kişi ile çalışmalara başlayacağız. Tabi bu arada transfer çalışmalarımız devam edecek. Gelecek oyuncular  olacak. Ay sonuna kadar burada çalışacağız.  Ağustos ayının başında Bolu veya Kızılcahamam’da kamp yapacağız. İnşallah sezona güzel bir başlangıç yaparız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Oğulcan Öz