Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Türkiye’den 13 ilin katılımıyla düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayraktar sezonu Karate yarı final müsabakalarına ve sahipliği yapıyor.
 7-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında Site Spor Salonu’nda gerçekleşecek turnuvaya Amasya,  Çorum,  Düzce,  Kastamonu,  Samsun,  Bartın,  Ordu,  Trabzon,  Erzurum,  Giresun,  Erzincan,  Rize ve Zonguldak illerinden 138 sporcu katılacak.
İlimize gelen sporcular için  Gökgöl Mağarası, TKK Maden Müzesi, Salih bandı gibi  doğal güzelliklere tanıtım gezisi düzenlendi.
Ayrıca sıcak havadan bunalan sporculara Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tarafından  dondurma ikramında bulunuldu. Zonguldak’a maç  yapmaya gelen sporculara ilimizin doğal ve tarihi güzellikleri tanımaları için gezi düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, şunları söyledi;

"Zonguldak olarak bu sene birçok branşta düzenlenen müsabakalara ev sahipliği yaptık. İlimize gelen sporculara tanıtım amaçlı  geziler düzenliyoruz. Zonguldak’ın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtıyoruz. Ayrıca  ikramlarımız da oluyor.  Gelen sporcularımızın memnun ayrılmaları için ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Ben  müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar diliyorum”
Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz