Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu , ziyaretten duyduğum memlekete getirerek pot büyük çiftine teşekkür etti ve şunları söyledi:

ZAİMOĞLU:  HALİL POSBIYIK DÜNYAYA MARKA OLMUŞ BİR İSİMDİR

"Sizin gibi değerleri misafir ve ağırlamaktan gurur duyarız. Başarılarınız her daim var. Bunlardan da mutlu oluyoruz. Önümüzdeki süreçte de yine bu mutluluğun devamını dileriz. Aslı olan Cumhuriyet Halk Partisi, bu bayrağı da siz bugüne kadar en iyi şekilde temsil ettiğiniz. Ereğli'nin surlarında temsil ettiğimiz, makamlada halka çok büyük bir teveccüh göstererek hizmette bulunduğunuz. O yüzden de bu insanlar sizi seviyor Sayın başkanım. Biz de bunlar iftihar ediyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi merkez İlçe yönetim kurulu olarak bugün yine bir mutlu günü yaşıyoruz. Zonguldak'a değil Türkiye değil dünyaya marka olmuş bir efsaneyi burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak böyle değerlerimizin kıymetini biliyoruz. 

Halka dokunan halka hizmet eden böyle değerli bir belediye başkanımızı da diğer belediye başkanlarına da İdol olarak öneriyoruz. O nedenle şu anda kendisiyle ve muhterem hanımefendi eşiyle burada olmaktan ve bir onları ağırlamaktan Cumhuriyet Halk Partisi yönetim kurulu olarak mutluluğumuzu ifade ediyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” 

''CHP OLARAK SEÇİMLERDE BÜYÜK BİR ATLAMA YAPACAĞIZ''

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Osman Zaimoğlu yönetimini kutladığını söyledi.
Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir sıçrama yapacaklarını ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık şunları söyledi:

"Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğu özellikle ifade ederim. Osman Zaimoğlu, çıktığı bu yolda başarılı olacaktır. Bizim için başarı Zonguldak'ta yaşayanların gönüllerine girebilme sevdası ve  bu sevdayı yarattığımız zaman başarı  zaten arkadan kendisi geliyor. 
Biz Zonguldak'a hizmet etmek istiyoruz. Zonguldak'ta yaşayan tüm insanların hak ettiği noktada olmaları için çalışıyoruz. İnsanların çektiği sıkıntıların hepsinide izole etmek için varız. Bu nedenle bu dönemde belediye seçimlerinde büyük bir atlama yapacağımıza inanıyorum. 
Tekrar eşimle birlikte ziyaretlerine geldik. Osman Bey ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun diyoruz” dedi.

Kaynak: Ercan Demir