22. Dönem Zonguldak Milletvekili ve CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Diğer yandan Harun Akın belediye binasında tüm personellere kolay gelsin dileklerini ileterek başarılar diledi. 

“HİZMETTE AYRIMA GİTMEYECEĞİZ” 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem Harun Akın’ın ziyareti ile ilgili yapmış olduğu açıklamada,” Sayın vekilime çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde ve daha sonrasında gereğini yapmasını bilen Zonguldak’ın çocuğu buraya gelmesi kadar harika bir durum yok. Ekibi ile beraber bizleri ziyaret etmesi çok kıymetli. Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Cumhuriyet Halk Partisinin tabiki kendi iç dinamiklerinde hissettik ve faydasını gördük. Olmasını gerekendi. Birlik beraberlik içerisinde bir seçim kampanyası geçirdik. Biz bir çekim merkezi çekim alanı yarattık. 9 bin gibi bir fark ile belediye başkanı olmak çok kıymetli. Burada olan bütün arkadaşlarımızın katkısı olduğu gibi diğer tüm siyasi partilerin katkısı olduğunu biliyoruz. Bu saatten sonra hiç bir zaman yapacak olduğumuz hizmette ayrıma gidemeyiz. Zonguldak hepimizin. Bizden beklenen hizmet anlayışı devam edecek. Kendi partililerimin beni kucaklaması harika bir duygu, omuzumdaki yükü alıyorlar. Sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışı ile kamunun her alanında Zonguldak Belediyesi olarak bir araya  getireceğiz. İsrafı önleyeceğiz. Çok yakında güzel şeyler olacak. Sayın vekilime ziyareti için çok teşekkür ediyorum.” 

“CHP’YE İKTİDAR YOLU AÇILIYOR”

22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın’da yaptığı açıklamada,” Sevgili başkanım, sizi yürekten kutluyorum. Zonguldak’a çok güzel hizmetleriniz olacaktır şüphesiz inanıyorum. Seçilen belediye başkanlarımıza ziyaretlerimiz dün Alaplı ilçemiz ile başladı. Ereğli, Kozlu ve bugün de merkezdeyiz. Az önce merkez ilçe teşkilatını ziyaret ettim. Defalarca il başkanlığı ve milletvekilliği yapmış birisi olarak örgüt çalışmalarını önemsemeyi hiç bir zaman eksiltmedim. O yüzden merkez ilçeye uğrayıp tebrik ettim. Çok önemli seçim kampanyası yaşadık bende bu sürecin içersinde yer aldım. Cumhuriyet Halk Partisi kendi iç bünyesinde birlikteliği yakaladığı takdirde Türkiye’nin neresinde olursa olsun başarılı olmama şansı yok. Ön seçim yaptık sonuç ne olursa olsun hepimiz sahip çıkacağız dedik. Tahsin başkan da çok centilmen davrandı. Chp Atatürk’ün kurduğu önemli bir çınar, 25 yıldır uygulanan sıkıntılı politika ile bizim fotoğrafımız birleşince halk gereğini yaptı. Zonguldak’lı vatandaşlar bize umut yolu açtı. İyi yürünürse dikkat edilirse, bireysel beklentiler harici Zonguldak’ın beklentilerini karşılarsak hiçbir sorun olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir iktidar yolu açılıyor.” İfadelerine yer verdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz