Bölgesel Amatör ligden 3.lige yükselen Karabük İdmanyurduspor yeni sezon öncesinde Kardemir ile sponsorluk anlaşması yapmaya hazırlanıyor.Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı eski Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir'i makamında ziyaret etti. Başkan Aydım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Değerli Büyüğümüz  KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail Demir Beyefendiyi makamında ziyaret ederek, kendilerine yeni görevinin hayırlı olması temennilerimizi ilettik. Ziyaretimizde Kulübümüzün amatör ligden profesyonel liglere uzanan hikayesini anlatarak Karabük ve KARDEMİR'in ayrılmaz bir bütün olduğunu ve profesyonel ligde desteklerine ihtiyacımız olduğunu belirttik. KARDEMİR ile yapacağımız sponsorluk anlaşması ile bu ligden hızlı bir şekilde yükselerek özlenen günlere emin adımlarla nasip olursa ilerleyebileceğimizi ifade ettik. Kendileri sağ olsunlar bizleri samimiyetle karşılayarak, Karabük’te futbolun çok değerli olduğunu ve bunu göz ardı etmeyeceklerini önceliklerimizin alt yapı olması noktasında tavsiyelerini ilettiler. Bu sezon içinde elimizden gelen desteği vermek için Yönetim Kurulumuz ile birlikte bir toplantı yaparak yapacağımız bir sponsorluk anlaşması ile özlenen günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum dediler. Burada ki ziyaretimizin ardından Hukuk İşleri Departmanı Müdürü Sayın Arslan Narin beyefendi ile yapmış olduğumuz görüşmelerde geçtiğimiz sezon tesis konusunda yardımcı olduklarını ifade ederek bu senede elimizden gelen desteği Karabük ve Karabük’teki sportif faaliyetlere sağlamak noktasında birçok öneride bulunarak samimiyetle karşıladılar. Doğru ve şeffaf olan her noktada KARDEMİR ve şahsı adına elinden geleni yapacağını ve bu önerileri yönetim kuruluna ileteceğini bizlere ilettiler. Ben kulübüm ve camiamız adına Kentimizin olmazsa olması KARDEMİR desteği ile birlikte özlenen günlere ulaşacağımıza inanıyor değerli Başkanımız Sayın İsmail Demir'e ve Hukuk İşleri Müdürümüz Sayın Arslan Narin beyefendiye misafirperverliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

ZONGULDAK UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK

Karabük İdman Yurdu spor Kardemir ile yeni sezon için sponsorluk anlaşması yapmaya hazırlanırken, birçok sanayi kuruluşu bulunan Filyos Projesi gibi dev yatırımları olan Zonguldak'ın şehrin tek profesyonel takımına duyarsız kalması tepkiyle karşılanıyor.

(Spor Servisi)