Aslen Giresun Göreleli olan ancak 15 yıldır Zonguldak Çaycuma İlçesinde ticaretle uğraşan MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Duran, “Zonguldaklı değilim ama Allah Zonguldaklı olarak yaşamayı nasip etti” dedi.
Zonguldak’ın Osmanlı Cumhuriyetinden bugüne ülkeye nefes olduğu ve kesesine para koyduğunun altını çizen Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Duran Zonguldak varolduğu sürece ülkenin bekası noktasında en ön safhada hareket edecektir diyerek birliktelik çağrısı yaptı.
MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Duran; “Hepimiz bugün burada 14 Mayısta yapılacak olan Türkiye’nin dönüm noktası olan, bir beka sorununu ortadan kaldırmak adına, milletin varlığını, devletin birliğini sağlayacak seçim için toplandık. Bu yol o kadar kutlu, o kadar mübarek ki, içerisinde bulunan her bir neferi, her bir insanı bu davada olma noktasında adım atmaya teşvik ediyor. Ben Giresun Göreleliyim, Zonguldaklı değilim. Ancak 15 yıldır Çaycuma’da ticaret yapıyorum. HD kalite Mühendisliği ve Mimarlık firmasının sahibiyim. Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda doydum. Zonguldaklı olarak yaşamayı Allah bana nasip etti, bugünden sonra da yaşamayı Allah bize nasip etsin. Zonguldak’ın adı sadece maden facialarında ortaya çıkmasın. Zonguldak’ın adı sadece felaketlerde ve özel günlerde ortaya çıkmasın. Zonguldak Osmanlı Cumhuriyeti tarihinde dahi bu topraklara nefes oldu. Zonguldak kömürü ile bu toprakların kesesine para koydu. Zonguldak varolduğu sürece ülkenin bekası noktasında en ön safhada hareket edecektir. Sizinle aynı davada olmanın şerefini yaşıyorum” dedi.

(Haber: Asım Atakan Alkan)

Editör: Haber Merkezi