Daha önce 2 kez ödül alan Hüüseyin Şirin 3. ödülünü de alarak  engelli camiasını gururu oldu.

Şirin, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi'nin Antalya Kemer ilçesinde 26 - 29 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Başkanlar Kurulu toplantısına katıldı. 58 şube ve 6 temsilciliğin katıldığı toplantıda Şirin başırılı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Sakatlar Derneği Başktanı Hüseyin Şirin yaptığı açıklamada, "Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi'nin Antalya Kemer ilçesinde 26 - 29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve Zonguldak Şubesi olarak katıldığımız Başkanlar Kurulu toplantısına 58 şube ve 6 temsilcilik katıldı. Engellilerin Yerel ve Ulusal bazdaki sorunları tartışıldı, şube Başkanları faaliyetlerini ve yerel bazda yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Toplantı sonucunda hazırlanacak Rapor İlgili makamlara ulaştırılacak.
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi olarak yaptığımız başarılı calışmalar dolayısıyla ödülümüzü aldık. Zonguldak şubesi olarak bu ödül aldığımız 3. ödül olmuştur.
Yönetim Kurulu olarak bu ödülle gurur duyduk, çalışmalarımıza bugün olduğu gibi ayni azimle devam edeceğiz" ifadesini kullandı. 

Kaynak: Ercan Demir