İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu,  20 Ocak 2024 Cumartesi günü 13.30 -15.30 saatleri arasında Zonguldak Belediyesi Meclis (Nikah) salonunda gerçekleştirilecek.

İbrahim Cansız tek aday olarak gerçekleştirilecek kongrede güven tazeleyecek

"Allah nasip ederse yarın saat 13.30'da belediye meclis salonunda (nikah) salonunda genel kongremiz var. Olağan kongremiz tabii ki kongre öncesinde bir de  geçmişte hizmeti geçen çok değerli insanlar var. Bizim çalışmalarımıza destek veren arkadaşlar var ve onlara plaket vereceğiz. Yine  personelden ve  özellikle öğrencilerimizden çeşitli aşamalarda dereceler alan, yarışmalara katılıp derece alan  öğrencilerimize ödüller ve  belgeler vereceğiz 

Nasipse kongremizdde yönetimimizi  yenilemiş olacağız. Kongremizde tabii daha genç bir yönetim kurulu oluşturmaya çalıştık. İnşallah yeni bir kan, yeni bir güçle önümüzdeki dönemde iyi bir çalışmalar yapmayı planlıyoruz.

Ben bırakmayı düşündüm ama genel merkezimiz bıraktırmadı. Görev süresi 2 yıldan 3 yıla çıktı ve 2025'e kadar devam edecek.

Dolayısıyla genel merkezimiz bütün şubelerde yani 200 civarında şube var. Bu 200 şubede de önümüzdeki sene 2025'de Ocak ayında tekrar kongre yaptıracak.

Öğrencilere milli ve ahlaki değerler kazandırılması ve aidiyet duygusunu kazandırmak Çin çabaladıklarını belirten İbrahim Cansız, şunları söyledi:

"Yurtlarda kalan   öğrencilerin bakımlarını ve  Hizmetlerini en iyi şekilde veriyoruz. Ancak bu öğrencilerin tabii ki biz otel hizmeti vermiyoruz.  Buralarda kalan öğrencilere aidiyet duygusunu insani değerlerimizi, ahlaki ve milli değerlerimizi kazandırıyorız.
Önceliğimiz bir defa bunları en önce yapmak lazım. Bir de eğitimle müdahil olduğumuz, eğitimine destek olduğumuz tüm öğrencilerimizin milli ve ahlaki değerlerine önem veriyoruz. Bunları kazandırmak için de tabii sosyal faaliyetler, kültürel faaliyetler yapmamız gerekiyor. Daha çok kültürel faaliyetlerle hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Gençlerimizi, memlekete, millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmek amacıyla çeşitli alanlarda bilgi sahibi olmalarını ve tecrübe kazanmaları için elimizden gelen her türlü faaliyeti yapmaya çalışıyoruz" dedi.
 

Kaynak: Ercan Demir