Alaborina Restoran'da yapılan CHP Merkez İlçe Danışma Kurulu'na; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Belediye Başkanları, İlçe başkanları, Belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı. 

“KİMSEYİ AYRIŞTIRMAYACAĞIZ”

İktidar adımları atılmışken herkesin amacı ortak olması gerekiyor diyen, Cumhuriyet Halk Partisi eski il yöneticisi Orhan Yücel , parti içi çekişmelere fırsat vermeden görevimizi yapacağız dediği açıklamasında şu düşüncelere yer verdi: 
“Sayın vekillerim, sevgili belediye başkanlarım, geçmişte görev almış kıymetli eski il, ilçe başkanlarım ve yöneticileri ve çok değerli cumhuriyet halk partililer, İktidar adımları attığımız bu günlerde hepimizin amacının ortak olması gerekirken, parti içi kısır çekişmelere enerji harcadığımızın gençler olarak farkındayız. Gruplaşmaların, ayrışmaların ve hatta kavgaların partimize verdiği zarar herkes tarafından bilindiği halde neden kimsenin tutumunu değiştirmediğini merak ediyoruz. Bu kargaşa ortamı sağlıklı siyaset yapmamızı güçleştirmekte ve partimize yeni katılacak üyelerin bizlere bakışını olumsuz etkilemektedir.  Cumhuriyet halk partisi, kimsenin tekelinde değildir. Bu parti, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanetidir ve hepimizindir. Bu emanete hep birlikte sahip çıkacağız. Büyüklerimizin tecrubeleri ışığında partimiz için en doğru olan kararları hep birlikte almalıyız. Atatürk’ün gençleri olarak bizler, ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz.
Kimseyi ayrıştırmadan, dışlamadan tüm gençleri ve davamıza gönül vermiş partililerimizi kucaklayarak, herkesin eşit söz hakkına sahip olduğu, özgür bir oluşumun hayalini kuruyoruz. Birlikte el ele, omuz omuza mücadele etmek ve partimize hep birlikte destek vermek istiyoruz. 
Dinlediğiniz için teşekkür ederim.”

Muhabir: Neriman Dengiz