Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı 1. birleşimi gerçekleştirildi.Açılış ve Yoklamanın ardından il Genel Meclisi  birleşimine ait, toplantı tutanak özeti okunarak oylandı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.İl Genel Meclisi Başkan Necdet Karaveli meclis'te yaptığı konuşmada yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini değerlendirerek 85 milyonun kazandığını söyledi.

RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Mecliste Devrek İlçesi İsabeyli Köyü Hayrat Membanın, İsabeyli Köyü adına tahsisinde sakınca olmadığı,Memba Tahsis Komisyonu tarafından hazırlanan “İçme Suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu Raporu” ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe, Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 18 – 14 – 18 – 20 sayılı raporları görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

EKSİKLİKLER TAMAMLANACAK

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz'da mecliste yaptığı konuşmada yeni hizmet binasını tamamladıklarını ve eksikliklerin tamamlanacağını söyledi.


CENTİLMENCE SEÇİM OLDU
AK Parti İl Genel Meclisi grup başkan vekili İsmail Terzi yaptığı konuşmada, yeni hizmete giren İl Genel Meclisi hizmet binasının hayırlı olsun dileğinde bulundu.14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde değerlendiren İsmail Terzi, "Hiç birbirimizi kırmadan centilmence geçen bir seçim oldu. "dedi.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz