En yakın rakibine 2130 fark attı Zonguldakın en kalabalık mahallelerinden olan İncivez‘de mevcut muhtar Hüseyin Cevher üçüncü kez seçildi. 3700 seçmeni olan İncivez mahallesinde mevcut muhtar Hüseyin Cevher mahalle sakinlerinin büyük bir desteğiyle yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Muhtar Hüseyin Cevher mahalleyi büyütmek adına referandum yapacaklarını söyledi.

Cevher, “halkın isteği doğrultusunda Kozlu İlçesi Güney Mahallesi ile sınır olan Medine Sokak ile Bahçelievler Mahallesi ile sınır olan Sarmaşık Sokak’ta referandum yapılacak” dedi.

Mahalle sakinlerine teşekkür eden İncivez mahallesi muhtarı Cevher şunları söyledi:

Tabii öncelikle kazandığımız için mutluyuz. İncivez mahalle sakinlerine, Bülent Ecevit Üniversitesi'ne çok teşekkür ediyorum. Üçüncü kez bize yetkiyi verdiler. İnşallah geçen seneden kalan eksiklikleri bu sene de tamamlayarak görevimizi ifa edeceğiz. 

Seçimlere iki aday olarak katıldık. Ben 2280 oy aldım. Rakibimde sadece 350 oy aldı.
 
İncivez mahalle halkımız bize bu görevi verdi. Devam edeceğiz. En iyi şekilde hizmeti yapmaya devam edeceğiz. 

Evet. Tabii ki bu sene bazı bizim Projelerimiz var. Mesela özellikle vatandaşlarımız huzur ve güvenliği için burada bazı noktalara gelen güvenlik kameraları koyacağız. Özellikle iki üç sokağımızda sıkıntı var. 

Diğer taraftan artık incivez Mahallesi’nin sınır ve Ortak Olduğu sokaklarda bir referandumu düşünüyoruz. Bunları referandumla beraber bizim hizmet verdiğimiz sokaklarda referandumla beraber İncivez’e bağladığımızdan oralarda ortaokul, ilkokul ve benzeri 
 otoparka  Eğitim alanları ve spor alanları açarak halkımıza hizmet vermeyi düşünüyoruz. 

Üniversitemiz Sebebiyle burası dünyaya Zonguldak'tan dünyaya açılan bir kapıdır. Üniversiteyle beraber ortak çalışıyoruz. Sayın Rektörümüz İsmail hocamızla beraber genel sekreterimiz Hakan hocamızla beraber uyum içerisinde bu süreci getiriyoruz. inşallah daha da güzel olacak diye düşünüyorum. 

Referan derken hangi mahallelerde mesela? Isıla, güney mahallesinde bizim bazı sokaklarımız bizle bitişik. Bahçelievler Mahallesi'nde mesela Sarmaşık'ımızın bitişik. Onları kendimiz katarak referandum yaparak bu da tatbiki halkın isteğiyle olacak. Daha büyüyeceğiz. Büyüdükten sonra da buralara ortaokul 
spor kompleksleri yapacağız. Çünkü Zonguldak'ın en fazla genç nüfusu Barındıran İncive Mahallesidir.
Yüzde 67 genç nüfusumuz var.”

Muhabir: Ercan Demir