Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret eden milli takım boks antrenörü İshak Tiryaki, Türkiye Şampiyonası’na katılan sporculara verdiği destek nedeniyle Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Antrenör İshak Tiryaki, Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Kategorisi Türkiye Şampiyonluğu’na 20 sporcuyla katıldı. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e ziyarette bulunan Tiryaki, turnuvaya katılımlarında verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti. Tiryaki, “Tayfun başkanımız her zaman bizlerin ve sporcularımızın yanına olmuştur. Kazandığımız başarılarda desteği önemlidir. Kendisine verdiği destekler için tüm spor camiası adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Demir de sporcuların kendisi için önemli olduğunu ifade ederek, “Kentimizde önemli branşlarda sporcularımız var. Gençliğimde boks sporuna gönül vermiş bir kişi olarak boksun yeri her zaman bende ayrıdır. İshak hocam da bugüne kadar yetiştirdiği sporcularla önemli başarılar elde etmiştir. Kendisine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi