Mobilyalara göre halı seçimi yapmanıza rağmen dekorasyonunuzun uyumlu görünmediğini mi düşünüyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise sorun döşemelerde olabilir. Döşeme grubunuz mobilya ya da halınıza göre koyu ya da açık kalıyorsa dekorasyonunda uyumsuzluklar ile karşılaşabilirsiniz. Bu uyumsuzluğun önüne geçebilmek için Koçtaş ahşap döşeme tasarımlarını tercih ederek dekorasyonunda dengeli bütünlüğü yakalayabilirsiniz.

Isı Yalıtımı Sağlayan Ahşap Yer Döşeme Modelleri

Tahta yer döşeme modelleri, ısı yalıtımında büyük öneme sahiptir. Bu tasarımlar, zemin kısmından gelen soğuk havanın ev içerisine ulaşmasını engeller. Bu sayede izalasyon sağlayarak aile bütçesine olumu katkıda bulunur. Yaz ve bahar aylarında oluşan ani sıcaklıklara karşı evin serin kalmasını sağlarken kış aylarında sıcaklığın korunmasına katkıda bulunur. Ahşap yer döşemelerden bazıları antibakteriyel özelliğe sahiptir. Antibakteriyel özelliğe sahip olan tasarımlar, mikrop ya da bakterilerin yayılmasını engeller. Böylelikle çocuk sahibi ailelerin güvenini kazanarak bebeklerin keşif dolu ve hijyenik anılar biriktirmesine yardımcı olur. Tasarımlardan bazıları yapıştırıcıya ihtiyaç duymadan yerleştirilebilir. Bu seçenekler, montaj sırasında karşılaşılan çeşitli hataların hasar ile sonuçlanmasını engeller. Bu özelliği sayesinde ürünleri farklı ortamlara taşıyarak da kullanabilirsiniz.

Kendi İmzanızı Taşıyan Dekorasyonunuzu Oluşturun!

Dekorasyonunuzu kişiselleştirmek size de harika bir fikir gibi geliyorsa Koçtaş yer döşemelerine göz atmalısınız. Tasarımlar, pratik kullanımı ile konsept oluşturmayı kolaylaştırırken farklı ortamlar da kullanılabilir. Bazı modeller; banyo, tuvalet benzeri su ile temas halinde bulunan ortamlarda da kullanılabilir. Su ile temas ettiğinde deforme, kavlama benzeri sorunlar ile karşılaşılmaz. Bu sayede ister banyo ister salon isterseniz balkonunuzun dekorasyonunu ürünler aracılığı değiştirebilirsiniz. Dekorasyon dışında çeşitli tadilatlar içinde ahşap yer döşemeleri kullanabilirsiniz. Çatlayan ya da kırılan zemini kamufle etmek için tasarımlara bir şans verebilirsiniz. Böylelikle ekonomik ve dekoratif bir şekilde tadilatını tamamlayabilirsiniz. Ahşap yer döşeme çeşitleri, farklı dekorasyonlar ile beraber kullanılabilir. Açık renklerin kullanıldığı modeller ile modern ve sade bir tarz oluşturabilirsiniz. Tahta yer döşemesi seçenekleri ile de klasik bir tarz ya da otantik bir hava oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda bu modeller ile koyu renk mobilya ya da halıları bir araya getirerek etkileyici bir uyum yakalayabilirsiniz.

Gürültüleri Perdeleyen Ahşap Yer Döşeme Tasarımları

Ahşap yer döşeme tasarımları ses yalıtımının yapılmasına da yardımcı olur. Alt kattan gelen seslerin ev içerisine yayılmasını engeller. Bu özelliği sonucunda gürültünün size ulaşmasını engelleyerek huzurlu ve sakin bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur. Ahşap görünümlü yer döşemesi tasarımları, zemine herhangi bir yapıştırıcı ya da bant kullanılmadan yerleştirilir. Bu sayede zeminde kullanılan parke ya da fayansın da kullanım süresini artırır. Kullanımdan kaynaklanan çizilme ya da deforme durumlarının oluşmasını engeller. İç mekan için tercih edilen tasarımlar ile beraber ahşap yer döşemesi dış mekan modelleri de vardır. Bu seçenekler, dış mekanda oluşan kar, yağmur ya da güneş gibi çeşitli faktörlere karşı dayanıklıdır. Böylelikle dış ortamda uzun süre kullanılırken deforme sorunu ile karşılaşma ihtimaliniz düşüktür. Ahşap yer döşeme fiyatları, ürün özelinde belirlenir. Bu sebeple modele bağlı olarak fiyatlar da bazı farklılıklar ile karşılayabilirsiniz. Fiyatın belirlenmesine etki eden bir diğer faktör de ürünün kullanıldığı ortamdır. Geniş bir alanda yenileme yapmak istiyorsanız fiyatta artış, daha dar bir ortam için ise maliyette azalış görülebilir.

Evinizi dekore etmek ya da zeminde oluşan tadilatları dekoratif bir şekilde yenilemek istiyorsanız ahşap yer döşeme tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Kaliteli ve birbirinden trend ahşap yer döşemeler için Koçtaş web sitesine göz atabilir, kaliteli ve kullanışlı ürünlere sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi