"Ülkemiz için tek çare Saadet Partisi"

Saadet Partisi’nden Kastamonulular Derneği’ne ziyaret

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer Zonguldak Kastamonulular Derneği'ne ziyâret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer "Ülkemiz için tek çare Saadet partisidir" dedi.


Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer Zonguldak Kastamonulular Derneği'ne ziyâret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Bahattin Şenol'un geçirmiş olduğu bir kaza sonucu evinde istirahatli olduğundan katılamadığı ziyarette misafirleri Başkan yardımcısı Mehmet Yıldırım karşıladı. 

Başkan yardımcısı Mehmet Yıldırım misafirlerine hoşgeldiniz dedikten sonra Kastamonu ili ile ilgili geniş bilgiler aktardı. 

"ÜLKEMİZ İÇİN TEK ÇARE SAADET PARTİSİDİR"

Üstünyer de nazik kabullerinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında Milli Görüş'ün tarihi hizmetlerini belgeleri ile anlatan uzun bir konuşma yaparak Türkiye'de iki tip insan olduğunu, bunlardan birinin Milli Görüşçüler, diğerinin de Milli Görüşçü adayları olduğunu, ülkemiz için tek çarenin Saadet Partisi olduğunu ifade etti.
Üstünyer dernek yönetimine Gizli Dünya Devleti kitabını hediye etti. Ziyarette dernek yönetimine mensup üyelerin yanısıra Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ulu, İsa Kartal ve Osman Karadayı da bulundular. Üstünyer ziyaretlerinin devam edeceğini, milletin saadet ve selameti için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Üstünyer ve ekibi daha sonra bölgede bulunan esnafları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. 

Kaynak: Ercan Demir