ZGC ve Mimarlar Odası'nı ziyaret eden Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, "Mahalli İdareler Genel Seçimlerine çok iddialı hazırlanıyoruz" dedi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret eden İlçe Başkanı İsmail Üstünyer güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret eden İlçe Başkanı İsmail Üstünyer güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
Daha sonra Mimarlar Odası Zonguldak Şube Başkanı Turhan Demirtaş'ı ziyaret eden İlçe Başkanı İsmail Üstünyer şehrin sorunları ile ilgili, özellikle otopark sorunu ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. 
Akbıyık ve Demirtaş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretlerde ilçe başkan yardımcıları Muhammer Akbıyık ve  Osman Karadayı da bulundular. Üstünyer ziyaretlerinin devam edeceğini, milletin saadet ve selameti için çalışmaya devam edeceklerini, Mahalli İdareler Genel Seçimlerine çok iddialı hazırlandıklarını ifade etti.

Kaynak: Ercan Demir